Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Haluatko auttaa asiakkaitamme rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta ja asettamaan tavoitteet riittävän korkealle? Meillä olisi sopiva paikka juuri Sinulle!
Haemme Ympäristö- ja Vastuullisuusosastollemme (Länsi-Suomi) projektipäällikköä johtamaan eri rakennustyyppien ympäristösertifiointiprojekteja sekä auttamaan rakennushankkeita saavuttamaan vähähiilisyystavoitteensa.
Meillä pääset mukaan rakennetun ympäristön vähähiilisyyshankkeisiin, sillä työskentelemme ympäri Suomen auttaen asiakkaitamme aluesuunnittelusta lähtien läpi rakennuksen elinkaaren. Toimeksiantojamme ovat olleet esimerkiksi Suomen ensimmäinen korkeimman Outstanding-tason BREEAM-hanke ja Suomen ensimmäiset asuinrakennushankkeiden BREEAM-sertifioinnit.
Teemme monipuolisesti eri rakennustyyppien (asuin, toimisto, majoitus, hybridi, pysäköintilaitokset) sertifiointeja (BREEAM, LEED, RTS, WELL, ParkSmart, GreenKey). Lisäksi ohjaamme hankkeita kohti vähähiilisiä ratkaisuja laatimalla elinkaarianalyysejä ja elinkaarikustannuslaskelmia. Olemme mukana useissa allianssiprojekteissa, joissa yhdistyvät Swecon laaja-alainen osaaminen rakennetun ympäristön konsultointitehtävissä. Vähähiilisyyshankkeemme ulottuvat kiinteistöhankkeiden lisäksi maankäytön suunnitteluun ja infrarakentamiseen.
Swecolla pääset ohjaamaan arkkitehti-, rakenne-, talotekniikka- ja energiasuunnittelijoita kohti vähähiilisiä ratkaisuja. Projektityössä voit päästä myös mukaan kansainvälisiin hankkeisiin ja työskentelemään yhdessä muiden Sweco-maiden asiantuntijoiden kanssa.
Mitä lupaamme sinulle
  • Mutkaton Sweco-porukka. Olet osa mutkatonta ja innostunutta yhteisöämme, jossa työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme – siihen voit luottaa.
  • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa – olet oikeasti vaikuttamassa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen.
  • Maailma avoinna. Swecolaisia on yhteensä 18 500 ympäri Euroopan, ja Suomessa meitä on 27 paikkakunnalla 3 000 henkeä. Kansainvälinen organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla – tai vaihtaa Suomen sisällä toimipistettä elämäntilanteen muuttuessa. Paikallisuuskin on siis mitä ominta itseämme.
  • Oma urapolku ja koulutusmahdollisuudet. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua ja tässä me kuuntelemme sinua. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta. Ja onhan se niinkin, että työ tekijäänsä opettaa, kun aika ei mene vain arjesta selviämiseen.
  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan. Ei vain hupia ja sirkushuvia, vaan aitoja, sinun elämääsi tukevia hyötyjä ja etuja.
  • Työnantajana olemme joustava, ja työsi ja yksityiselämäsi kestävä yhteensovittaminen on meille prioriteetti. Hyvät työelämäkokemukset ovat meille a ja o ja tämän huomaat nopeasti, jos työkaveriksemme tulet. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.
  • Haluatko tutustua vielä tarkemmin työkulttuuriimme? Sehän onnistuu > ( https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/ )
Avaimia tehtävässä menestymiseen
Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työtapaa ja vastuunottokykyä. Sinulla on kykyä toimia projektin päällikkönä - toimintatapasi on oma-aloitteinen ja pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Olet utelias ja haluat oppia uutta.
Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjen ympäristösertifiointiprojektien johtamisesta ja yksi seuraavista pätevyyksistä: BREEAM, LEED, RTS tai WELL. Elinkaarianalyyseihin ja -kustannuslaskelmiin sekä vähähiilisyyskonsultointiin liittyvä kokemus on tehtävässä myös eduksi.
Lisätiedot ja hakeminen
Työkaveriksemme voit hakea oheisen linkin kautta maanantaihin 21.8.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.
Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, osastopäällikkö Riina Ahola juttelee mielellään kanssasi lisää. Riinan tavoitat vko 32 eteenpäin ti-to iltapäivisin numerosta 040 557 4815.
Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus
Swecon Talot ja kiinteistöt -toimialan osaajat toimivat kansainvälisessä ja teknologisesti edistyksellisessä työympäristössä. Alan johtavina asiantuntijoina tuotamme suunnitteluratkaisuja kiinteistöjen kestävään ja ilmastoälykkääseen rakentamiseen huomioiden elinkaaren kaikki vaiheet. Palvelumme kattavat sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen erityissuunnittelualat pientaloista kerrostaloihin, kaupunkikeskuksiin, julkisiin rakennuksiin kuten stadioneihin, urheiluhalleihin, viihdekeskuksiin ja liikenneterminaaleihin
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 20 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...