Prosessi-/työmaainsinööri

Fortum

View: 108

Update day: 03-12-2023

Location: Riihimäki Kanta-Häme

Category: Other

Industry: Utilities

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tehtävästä

Haemme Fortumin Recycling & Waste -liiketoiminta-alueen vesitiimiin prosessi-/työmaainsinööriä. Tehtäviisi kuuluu erilaisten vesienkäsittelykohteiden valvonta, mittausten tekeminen ja raportointi. Työ saattaa sisältää myös prosessin operointia sekä huoltotoimenpiteiden tekemistä. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomessa ja Pirkanmaalla, mutta työalueena on koko Suomi. Työ on liukuva päivätyö ja aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Sinusta

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK: esim. prosessi-/ympäristötekniikka), ymmärrystä kemikaaliturvallisuudesta ja kokemusta huolto- ja asennustehtävistä aikaisemman työn tai harrastuksen kautta. Työ vaatii itsenäistä otetta ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää työkohteilla käyntejä ja auton käyttöä, koska kaikkiin Fortumin operoimiin kohteisiin ei ole julkista liikennettä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia, itsenäisiä ja vastuullisia tehtäviä kasvavalla toimialalla sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ympäristöhuollon alalla.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 17.11.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja voimme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Atte Laiho, puh. 050 4309085.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Fortum Recycling & Waste

Fortum Recycling & Waste johtaa muutosta kohti materiaalien vallankumousta luomalla uusia kierrätysratkaisuja. Ongelmien ratkaiseminen on osa sisintämme ja missiomme on muuntaa jätevirrat välttämättömiksi raaka-aineiksi. Ratkaisemme asiakkaidemme haastavimmat ympäristö- ja jäteongelmat ja mahdollistamme siten materiaalien kierron. Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnalla on toimintaa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Ruandassa. Toimintamme koostuu ympäristöjätehuoltopalveluista, tavanomaisten ja vaarallisten jätteiden käsittelystä sekä voimalaitosten kunnossapito-osaamisesta sekä materiaalien kierrätyspalveluista. Materiaalienkierrätyspalvelumme kattavat ratkaisut niin akkuihin, muoviin, metalleihin kuin myös tuhkaan ja kuonaan.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...