Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee rikastamolle vakituiseen työsuhteeseen

Prosessityöntekijää

Tehtävät

Prosessityöntekijän työtehtäviin kuuluvat rikastamon tuotannonvalvontaan ja käyttäjäkunnossapitoon liittyvät tehtävät kaikissa prosessin vaiheissa: murskauksessa, jauhatuksessa, vaahdotuksessa ja vedenpoistossa. Työtehtävät edellyttävät valmiutta ja soveltuvuutta vuorotyöhön.

Koulutus ja vaatimukset

Arvostamme alan perustutkintoa ja kokemusta prosessityöskentelystä. Katsomme eduksi harjoittelu- ja työkokemuksen kaivos- tai teollisuusympäristöstä (rikastamo/kunnossapito).

Odotamme hakijoilta hyvää asennetta, täsmällisyyttä ja sopeutumista erilaisiin työoloihin. Prosessityöntekijän tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä turvallisesti haastavissa ja pölyisissä olosuhteissa. Hakijalta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteista lähestymistapaa työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Tarjoamme sinulle ison kansainvälisen konsernin henkilöstöetuineen (mm. ilmainen linja-autokuljetus Sodankylä-Kevitsa-Sodankylä) ja erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rikastamon käyttöpäällikkö Antti Niemelä, antti.niemela@boliden.com.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yllä olevan "Hae" -linkin kautta viimeistään 30.11.2023.

Hakuprosessi on käynnissä koko hakuajan. Tulemme järjestämään haastattelun heti sopivan henkilön löydyttyä.

Important! If you are a current employee within Boliden you shouldn’t complete the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs".
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...