Puristaja ruiskuvaluyksikköön, MSK Plast Oy

Biisoni

View: 235

Update day: 05-12-2023

Location: Kauhava South Ostrobothnia

Category: Other

Industry: Staffing Recruiting

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Etsimme MSK Plast Oy:lle Ylihärmäänpuristajaa ruiskuvaluyksikköön VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEENKATSO BIISONIN JA MSK PLASTIN YHTEINEN VIDEOESITTELY täältä.Mitä tulisit tekemään?Puristajan työnkuvaan kuuluu mm.
  • ruiskuvalukoneiden ylläpito, joka pitää sisällään koneen ja robotin häiriöiden poiston sekä raaka- ja väriaineiden ylläpidon
  • koneoperaattorien tuuraus
  • laaduntarkistus
  • osien pakkaus / laatikonvaihto sekä valmiiden osien toimitus varastoon
  • pakkausmateriaalien ylläpito
Millaista tekijää etsimme?Puristajana olet jatkuvassa kommunikaatioissa toisten puristajien ja asentajien kanssa, joten etsimme joukkoomme positiivista tiimipelaajaa. Odotamme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja nopeaa uusien asioiden omaksumista, koska tulet työskentelemään erilaisten ruiskuvalukoneiden kanssa.Mitä tarjoamme?Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jota tehdään kolmessa vuorossa. Olethan siis valmis työskentelemään myös öisin. Työsopimus kirjoitetaan Biisoni Pohjanmaa Oy:n kanssa ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.Kiinnostuitko?Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen pikaisesti tulemaan. Hae kuitenkin viimeistään2.10.2022.Lisätiedustelut ja yhteydenotot tehtävästä MSK Plastin toiveesta Biisonille: Johanna Tuomola, johanna.tuomola@biisoni.fi, p. 0505952065Toimintamme kulmakiviä ovat aito välittäminen, jatkuva yhteydenpito työntekijöihin sekä yhdessä tekeminen.Meillä tutkitusti viihdytään − työntekijämme ovat antaneet meille arvosanaksi 9/10. Tämä edustaa alan kirkkainta kärkeä.Tutustu meihin täältä!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...