Loading ...

Job content

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1:lle ammattitaitoista ja innostunutta Rakennuttajapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi sijaitsee uudessa pääkonttorissamme Helsingin Pasilassa Triplassa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Haemme kasvavaan tiimiimme uutta rakennuttajapäällikköä. Rakennuttajapäällikkönä vastaat Suomen St1 -jakeluasemien teknisten projektien suunnittelusta ja johtamisesta. Työskentelet Retailin Verkosto-tiimissä vastaten mm. uusien jakeluasemien rakentamisprojekteista, nykyisten liikepaikkojen kehityshankkeista sekä jakeluasemien teknisistä muutos- ja korjausprojekteista. Tehtävässäsi raportoit Rakennuttajatiimin päällikölle ja olet osa St1 Retail Verkosto-tiimiä.

Monipuolinen ja dynaaminen toimenkuvasi edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja hyvää sidosryhmähallintaa. Osaat hyödyntää jo oppimaasi nykytilanteisiin ja kehittää kokemuksesi kautta uutta toimintatapojamme tehostamaan.

Sinulla on:

  • Vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutason tutkinto, mielellään rakennus- tai talotekniikan puolelta
  • Sujuva suomen kielitaito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä
  • Kokemusta ja näyttöjä projektijohtamisesta
  • Kokemus palavien nesteiden varastoinnin ja käsittelyn toimintaympäristöstä katsotaan eduksesi

Asenteeltasi olet positiivinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Projektijohtaminen on sinulle perustyökalu, joka pohjalta koordinoit ja priorisoit töitäsi. IT-taitosi ovat myös päivitetty nykypäivän tasoon ja saat vietyä tehtävät tehokkaasti loppuun asti. Liiketoimintalähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä toimintatavallasi ratkaiset haasteellisia tilanteita rakentavalla tavalla.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan pohjoismaiseen energiakonserniin ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi monipuolisessa tehtäväkentässä.

Hae tehtävää heti, mutta viimeistään 29.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointipäällikkö Pietari Salmi numerosta 040 7648198 tai sähköpostitse pietari.salmi@barona.fi .

Hae paikkaa viimeistään 29.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pietari.salmi@barona.fi, 0407648198

St1 Oy

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1250 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on n. 1000 henkilöä. www.st1.com

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...