Loading ...

Job content

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.

Elisa kasvattaa yritysmyynnin tiimiään ja haemme nyt B2B-Myyntineuvottelijoita kokopäivätyöhön Elisalle Tampereelle.

Tule mukaan Elisan myyntiryhmään ja auta pk-yrityksiä toimintavarmaan sekä tuloksellisempaan arkeen. Tuoteportfolioosi kuuluu kaikki liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Työn aloitus on 21.11. kattavalla palkallisella koulutuksella.

Tässä työpaikkailmoitus myös videolla: https://www.youtube.com/watch?v=e5aoBQlFcBg

Tehtävässä myyt ja tarjoat Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Perehdytys- ja koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus saada omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi ja pääset haastamaan itseäsi myynnin saralla. Asiakaspalvelu, myynti ja asiakassuhteen ylläpito tapahtuvat pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen, https://yrityksille.elisa.fi

Toivomme sinulta
Halua olla mukana luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja löytää luontevasti ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Olet elementissäsi asiakastyössä, kommunikoit sujuvasti ja opit mielellään uutta. Innostut tavoitteista ja olet valmis haastamaan itseäsi! Tässä haussa asenne ja halu oppia ratkaisee, joten aiempi kokemuksesi myynnistä ei ole ratkaisevaa.

Tarjoamme sinulle
  • päivätyön ma-pe klo 8-16 välillä ja myöhemmin mahdollisuuden etätyöhön hybridimallilla
  • kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan sekä reilut kannustelisät. Uuden myyjän keskituntiansio on noin 16e ja huippumyyjä tienaa kuukaudessa jopa 2000-3000e kannusteita peruspalkan lisäksi!
  • mainiot kollegat ja ammattitaitoiset myyntiryhmäpäälliköt
  • pitkäaikaisen ja turvallisen työpaikan
  • jos tavoitteenasi on työssä eteneminen, tässä tehtävässä sinulla on loistavat etenemismahdollisuudet Elisalla

Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! -Terveisin uusien myyjien myyntiryhmäpäällikkö Michael & tiimi.

Palkkahaarukka on 2 500-5 000/kk

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esihenkilöiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi. Tehtävään valituille teetetään huumausainetestaus. Työ alkaa kattavalla palkallisella perehdytysjaksolla.

Hae tehtävään 13.11.2023 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja: [email protected] / puh. 040 414 0390

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2022 reilu 6 miljoonaa

Yhteystiedot:LEAD/Sara Björkroth 0404140390
Työpaikan osoite:Vuolteenkatu 2, 33100 Tampere
Palkkaus:Pohjapalkka (ICT-ala) + myyntiprovisiot
Työ alkaa:21.11.2023
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:13.11.2023 21:59
Jätä hakemus:https://lead.fi/ratkaisumyyja-yritysmyyntitiimiin-tampere/
Ilmoitus jätetty:03.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:bb5084fa-918e-4965-925f-bb79ec057499

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


LEAD Henkilöstöratkaisut Oy
Tampere
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 03.11.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...