Ravintolapäällikkö

Compass Group Finland Oy

View: 103

Update day: 09-12-2023

Location: Lappeenranta South Karelia

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Loistaisitko laumassamme?

Huhuu Joutseno!

Laumamme kaipaa ravintolapäällikköä.
Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus - liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Tässä laumassa palvelu pelaa
Tule esihenkilöksi meidän kymmenen henkilön ammattilaistiimillemme Joutsenon vastaanottokeskuksen ravintolaan. Asiakkaita meillä käy noin 280 henkilöä päivässä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työt alkavat 4.12.2023. Työaika vaihtelee viikon aikana pääsääntöisesti kello 6.00 - 18.30 välisenä aikana.

Tämä työ mahdollistaa vaihtelevat työtehtävät

Työsi ravintolapäällikkönä on itsenäistä, monimuotoista ja vaativaakin, mutta ennenkaikkea se on palkitsevaa. Kun työ on tehty hyvin, tiimisi ja asiakkaasi hymyilevät ja haluavat tulla luoksemme seuraavanakin päivänä.

Vastaat kokonaisvaltaisesti ravintolamme toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Toimit osallistuvana esimerkkinä henkilöstöllesi ja kasvoina palvelulle asiakkaillemme. Päivittäisen työn organisointi ja esihenkilönä toimiminen ovat tärkeä osa tehtävääsi. Varmistat työssäsi asiakassopimuksen mukaisen toiminnan toteutumisen, asiakasta kuunnellen, laadukkaasti ja tehokkaasti. Pääset ottamaan vastuuta laumasi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja saat itsenäisesti johtaa heitä.

Tukenasi tehtävässäsi toimii asiakkuuspäällikkömme Päivi Sieppi.

Sinulta odotetaan aitoa läsnäoloa
Sinulla on alan koulutus jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä ja olet kokkitaitoinen ja ymmärrät erikoisruokien päälle. Olet innostava, välittävä ja tasapuolinen ja johdat tiimiäsi omalla positiivisella esimerkillä aina huippusuorituksiin. Asiakkaidemme kanssa toimiminen sekä palveluiden myynti ja markkinointi ovat sinulle luontaista.

Osallistut myös ravintolan suorittavaan työhön. Olet organisointikykyinen etkä pelkää tarttua haasteisiin. Sinulla on sujuvat IT-taidot eri järjestelmien käyttöön. Sinulla tulee olla myös ajokortti. Valitulle henkilölle tehdään turva- ja taustaselvitys.

Tarjolla tänään - mahtava lauma
Pidämme huolta turvallisesta työympäristöstä ja takaamme toimivamme sinulle vastuullisena työnantajana. Esihenkilösi Päivi huolehtii, että sinut perehdytetään työtehtäviisi hyvin. Lisäksi talossamme toimii kaikkien toimipaikkojen keskitetty tukitiimi, jolta saat aina tarvittaessa apua.Pääset myös työsuhteesi alussa osallistumaan myös Esihenkilöiden perehdytyspäivään, jossa saat hyvän startin työhösi. Compasslauma ympärilläsi tukee kehittymistäsi ja vie sinua urallasi eteenpäin.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100€, Elixian verkkotreenipalvelun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme tiimisi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Löydä oma laumasi
Hae mukaan viimeistään 24.11.2023. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Päivi Sieppi, puh. 040-6616027.

Lue meistä lisää www.uracompassilla.fi

Yhteystiedot:Päivi Sieppi, puh. 040-6616027
Työpaikan osoite:Läykänkuja 53, 54190 Konnunsuo
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:04.12.2023
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:24.11.2023 21:59
Jätä hakemus:https://www.compass-group.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/?jobid=258727
Ilmoitus jätetty:02.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:fab0b705-de6e-4cec-8d4e-2e37fd7f423f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Compass Group Finland Oy
54190 Konnunsuo
Lappeenranta
Etelä-Karjala
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.11.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...