Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Primary location:

KOUVOLA

Kouvolalaisten oma olohuone, suosittu kohtaamispaikka ja laadukkaan juoman koti on tarjonnut elämyksiä vierailleen jo miltei 30 vuotta. Rehti pubiruoka, maukkaat ja laadukkaat juomat sekä ripaus mielenkiintoista ohjelmaa ovat siivittäneet matkaamme tähän pisteeseen. On aika kääntää uusi sivu?

Nykyisen ravintolapäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme Kouvolan Pub Old Tomiin ravintolapäällikköävastaamaan kiehtovasta ravintolastamme ja johtamaan huippuammattilaisten tiimiä.

Tehtävässä onnistuaksesi olet kenties jo ehtinyt antaa jonkin verran näyttöjä esihenkilötyöstä. Jos et, uskomme, että asenne ratkaisee! Aiempi työkokemus ja koulutus antavat Sinulle hyvät eväät tehtävään ja ymmärrät, mistä tekijöistä kannattava liiketoiminta muodostuu. Aktiivisella otteellasi laitat asioita tapahtumaan ja saat oman tiimisi loistamaan. Johdat työryhmääsi edestä ja vaikka oletkin vastuunkantaja, kykenet myös jakamaan vastuuta työryhmässäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot, innostava asenne, intohimo omaa työtä kohtaan ja halu kehittyä kuvaavat Sinua ihmisenä. Et pelkää puuttua, mutta tiedät kuitenkin, että kannustava ja positiivinen ilmapiiri johtaa parhaimpiin tuloksiin – tiedät myös, että töissä saa pitää hauskaa!

Jos yllä oleva oli kuin katkelma työhakemustasi, laitathan omasi tulemaan. Me tarjoamme mielenkiintoisen paikan KSO:n MaRa-toimialalla, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä upean työryhmän johdettavaksi. Muu verkosto ympärilläsi auttavat Sinua onnistumaan työssäsi. S-ryhmän henkilöstöeduista oletkin ehkä jo kuullut – myös ne ovat huippuluokkaa (lue lisää: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan)!

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoa avoimesta tehtävästä antaa hotellinjohtaja Olli Järvinen, p. 010 763 5971 tai olli.jarvinen@sok.fi. Hakemuksesi voit jättää sähköisen hakukanavamme kautta 30.6.2022 asti. Tehtävä alkaa elokuussa 2022.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 25-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...