Loading ...

Job content

Etsimme asiakkaallemme ravintolatyöntekijää Kuopion Kotipizza-ravintoloihin!

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Ketjulla on lähes 300 ravintolaa halki Suomen. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Kotipizza on hyvien puolella tekemällä parhaansa huolehtimalla ihmisistä ympärillään. Kotipizza luo tasa-arvoisia ja kannustavia työyhteisöjä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pizzan mestariksi. Kuopion Kotipizzan yrittäjinä toimii perheyritys, joka arvostaa yhteisöllistä otetta työssään. Liiketoiminnan kehittyessä ja sen myötä kasvaviin tarpeisiin etsimmekin nyt uusia kotipizzalaisia!

Mitä etsimme:

Etsimämme henkilö on innostunut oppimaan uutta sekä valmis työskentelemään laadukkaasti kovankin kiireen keskellä. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Tässä työssä pärjäät rautaisella asenteella ja halulla kehittyä pizzanpaiston virtuoosiksi!

Tässä työssä pääset oppimaan aitoa käsityöammattia leivontapöydän ääressä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzan leipominen ja paistaminen, kotiinkuljetus sekä ravintolan muut tehtävät Kotipizzan brändin standardien mukaan. Saat tehtäviisi laajan perehdytyksen, jotta voit toimia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti osana tiimiä.

Odotamme työnhakijoilta:

  • palavaa halua asiakaspalveluun
  • intoa oppia uutta
  • B-ajokorttia
  • hyvää paineensietokykyä
  • valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina
  • hygieniapassia
  • suomenkielen taitoa

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla n. 30-37,5 h/vko. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, mutta työt jatkuvat todennäköisesti pidempäänkin!

Palkkaus: MaRaVa TES:n mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan!

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mari Svensk
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 689 0229

[email protected]

www.eezy.fi


Eezy Henkilöstöpalvelut
Pohjois-Savo
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 06.04.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...