Rekrytointi-/myyntiassistentti

Click Henkilöstöpalvelut Oy

View: 199

Update day: 02-12-2023

Location: Tampere Pirkanmaa

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Click Henkilöstöpalvelut Oy on täyden palvelun henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme yritysasiakkaillemme laadukkaat ja kattavat alan palvelut sekä työtä hakeville henkilöille laajat ja monipuoliset työmahdollisuudet. Meillä on ollut ilo palvella yli 2 000 asiakasyritystä ja yli 5 000 työntekijää lähes 15-vuotisen toimintamme aikana. Henkilökuntamme korkea ammattitaito on erityinen ylpeyden aiheemme.

Haluaisitko monipuolisen ja vaihtelevan työn ihmisten ja yritysten keskiössä? Haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme REKRYTOINTI-/MYYNTIASSISTENTTIA osaksi energistä myyntitiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä olevalle opiskelijalle, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä henkilöstöpalvelualalla myynnillisten tehtävien parissa. Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti ja tehtävä tarjoaa polun korkeamman tason tehtäviin etenemiseen osaavien työkaverien tukemana. Tehtävään ei ole erityisiä koulutusvaatimuksia, mutta korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet yrityksemme haasteissa menestymiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä.

Assistentin tehtävänä on toimia myyntitiimin tukena asiakashankinnassa; työajasta noin puolet on puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa. Tehtäviin kuuluu lisäksi mm. työhakemusten läpikäyntiä ja työnhakijoiden haastattelemista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia tehokkaasti kiireenkin keskellä. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Tarjoamme yhteisöllisen toimintakulttuurin, mahtavat työkaverit ja erinomaisen mahdollisuuden tutustua Pirkanmaan alueen yritysmaailmaan sekä mahdollisuuden laajentaa omaa työnkuvaasi ja edetä vastuullisempiin tehtäviin tulevaisuudessa. Työsuhteesi alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Tahdomme myös pitää huolta siitä, että työntekijämme viihtyvät työssään ja järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä sekä muita yhteisiä tapahtumia työporukalla.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 23.12.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointiassistentti". Voit tutustua meihin ja toimintaamme kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi.

WWW-osoite:https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot:Arttu Palolampi, p. 050 411 6509
Työpaikan osoite:Järvensivuntie 5, 33100 TAMPERE
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:osapäivätyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Haku päättyy:23.12.2022
Ilmoitus jätetty:07.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11740047

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä


Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 07.12.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...