Loading ...

Job content

Röntgenhoitaja - voisimmeko olla tulevaisuuden työpaikkasi? Etsimme joukkoomme Kanta-Hämeen keskussairaalaan Riihimäelle kahta (2) röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen! Voit aloittaa työssäsi heti/sopimuksen mukaan.

Yksikkömme tutkimusvalikoimaan kuuluvat natiivi-. ultraääni- ja tietokonetomografia. Työ on päivätyötä ja palvelemme arkisin sekä viikonloppuisin. Voit käydä tutustumassa meihin lisää osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=WQHpZ9PGp3E&t=1s

Toivomme, että Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot sekä olet työtavoiltasi joustava, kehitysmyönteinen ja haluat sitoutua yksikkömme toimintaan. Tekemistämme ohjaa arvot Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, Uskallamme - koko sydämellä, Toimimme - Sinua kuunnellen ja Onnistumme - aina yhdessä.

Edellytämme laillistetun röntgenhoitajan tutkintoa.

Maksamme Sinulle 1000€, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajan, röntgenhoitajan tai kätilön työtehtäviin.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan määräajassa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...