Sähköasentajia teollisuuteen

Barona Teollisuus

View: 109

Update day: 07-02-2024

Location: Vaasa Ostrobothnia

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Etsimme teollisuuden asiakkaallemme sähköasentajia Vaasaan. Työ koostuvat pääasiassa sähköteollisuuden tehtävistä joissa on edellytyksenä sähköasentajan koulutus.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista teollisuussähköasennuksista. Tehtäväkenttä on laaja ja pääpaino on haastavissa ja mielenkiintoisissa konepaja- sekä sähköteollisuuden sähköasennustöissä. Kirjaathan hakemukseesi mahdollisimman tarkasti alan työhistoriasi. Edellytämme tehtävään sähköalan koulutusta. Aiempi työkokemus sekä piirustustenlukutaito on iso etu tehtävää ajatellen.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Tämä tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. (This job requires Finnish skills.)

Toivomme hakijalta:

  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Barona ja mikäli tulet valituksi, työllistyt Barona Teollisuus Oy:lle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Hae paikkaa viimeistään 15.01.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona Teollisuus
Vaasa
65630 Mustasaari
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.01.2024

Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...