Loading ...

Job content

Haemme asiakkaallemme Voimatel Oy:lle reippaalla asenteella varustettuja, itsenäisessä ja liikkuvassa työssä viihtyviä SÄHKÖMITTAREIDEN ASENTAJIA Hämeenlinnan alueelle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat kestoltaan pitkäaikaisia. Voit työllistyä mistä päin Suomea tahansa, sillä asennustyöt voidaan tehdä reissutyönä kotoa kulkemisen sijaan. Tällöin tarjoamme majoituksen. Työtä on mahdollista tehdä varsinkin joustavasti ja työviikkorytmit ovat sovittavissa tilanteen mukaan.


Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluu itsenäinen sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa, joten toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme työhön tarvittavat nykyaikaiset työvälineet. Käytössäsi on myös auto, jolla pääset kulkemaan työkohteisiin.

Työssä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea asennetta ja mukautuvuutta liikkuvaan työhön. Voimatelin puolesta saat hyvän ja perusteellisen perehdytyksen ennen varsinaisen työn alkua. Alan voimassa olevat pätevyyskortit (sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortit) katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta

  • Vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja riittävää (vähintään 1-vuoden) työkokemusta itsenäiseen työhön
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
  • Oikeaa asennetta sähkö- ja työturvallisuusmääräyksien noudattamiseen
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Sähköalan Tes (energia - ICT - verkosto) 4. tason mukaisen palkan lisäksi käytössä on urakkapalkkiomalli, jossa jokaisesta viikkotavoitteen (108 mittaria) ylittävästä mittariasennuksesta maksetaan palkkiota
  • Mahdollisuuden vaikuttaa itsellesi sopivaan viikkotyörytmiin
  • Mahtavan porukan, osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen työtehtäviin
  • Valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet sähköalalla

Otamme vastaan hakemuksia myös kokeneemmilta asentajilta, joilla on kykyä suorittaa epäsuorien mittareiden asennuksia ja muita erityistehtäviä. Tällöin palkkaus määräytyy työtehtävän mukaan. Keskustelemme myös mielellämme mahdollisuuksista toimia mittariasentajana oman toiminimen kautta.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jenni Tuviala, puh. +358469215323 / [email protected]

Voit myös lähettää minulle tekstiviestin, niin olen sinuun yhteydessä.

Maailma nojaa nyt ja tulevaisuudessa tiedon ja energian liikkeeseen.

Niiden väylät ovat yhteiskunnan hermoverkkoja, joiden päässä ovat sairaalat, tehtaat, kodit, toimistot, tuotantolaitokset ja ihmiset. Kaikki meille tärkeä.

Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja. Teemme sen mahdollistaaksemme meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden.

Vastuu tarkoittaa meille vankkumattomuutta, meille osoitetun luottamuksen arvoisena pysymistä.

Tunnemme ja ymmärrämme kehittyvän tietoyhteiskunnan haasteet. Vastaamme niihin yhteistä elinympäristöämme kunnioittaen, kestäviä yhteyksiä rakentaen.


Eilakaisla
Kanta-Häme
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 27.09.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 12-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...