Sairaanhoitaja

HUS

View: 166

Update day: 05-12-2023

Location: Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva työ yleispsykiatrisella akuuttiosastolla, sekä mahdollisuus kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi? Haluaisitko oppia uutta ja tuoda mukanasi uutta?

Haemme HUS Psykiatrian Porvoon linjan suljetulle osastolle sairaanhoitajaa tai mielenterveyshoitajaa vuosilomansijaiseksi ajalle 15.11.2021- 30.4.2022. Osasto sijaitsee Porvoon sairaalassa. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme Sinulta kiinnostusta psykiatrista hoitotyötä kohtaan sekä aktiivista ja kehittävää potilaslähtöistä työotetta. Aikaisempi psykiatrian ammatillinen työkokemus katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä, sillä ympärilläsi on osaava ja motivoitunut henkilöstö, jonka kanssa hoitotyötä toteutetaan yhteistyössä. Tärkeänä pidämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Suomea äidinkielenään puhuville kaksikielinen työympäristö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kohentaa kielitaitoaan; kouluruotsilla ja positiivisella asenteella pärjää mainiosti.

Tervetuloa työskentelemään moniammatilliseen joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajan sijaisuuteen valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkinto. Sairaanhoitajan sijaisuuteen voidaan ottaa myös sairaanhoitajan tai vastaavaa tutkintoa suorittava opiskelija, jolla on suoritettuna ko. opintoja vähintään 140 opintopistettä.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Mielenterveyshoitajan sijaisuuteen valittavalta edellytetään mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkintoa tai lähihoitajan tutkintoa suuntautumisvaihtoehtona mielenterveys- ja päihdetyö sekä Valviran todistus ammattipätevyyden tunnustamisesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Eeva Lyyra, p. 050 3711031
Ylihoitaja Marja Leena Leppänen, p. 050 5867162


HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

HUS on savuton.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...