Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tehtävän kuvaus

SAIRAANHOITAJAN TYÖTEHTÄVISSÄ TEET MERKITYKSELLISTÄ JA MONIPUOLISTA TYÖTÄ NUORTEN HYVINVOINNIN EDISTÄMISEKSI.

Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen, kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Lapset ja heidän läheiset toivovat henkilökunnalta aitoa arvostavaa kohtaamista.

Sairaanhoitajan tehtävä on nuorisoikäisten lasten kasvatus-ja hoitotyö. Tehtävän kuvaan kuuluu lääkehoidon perehdytys sekä lääkehoitoon liittyvien näyttöjen vastaanotto. Sairaanhoitaja toimii osaston työryhmässä hoitotyön ja terveydenhuollon asiantuntijana ja tekee yhteistyötä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Lastenkodissa järjestetään säännöllisesti sairaanhoitajien kokouksia, joissa sairaanhoitajan työtä kehitetään kollegiaalisesti. Marraskuussa käyttöönotettavassa Apotti toiminnanohjausjärjestelmässä lastenkodin sairaanhoitajilla on omia tehtäviä ja vastuualueita. Sairaanhoitajan työ on jaksotyötä ja se sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputöitä.

Outamon Lapsilta Kysyttiin, Millaisina He Kokevat Aikuiset Outamossa Ja He Vastasivat Näin

Koko henkilöstön haasteena on lunastaa lapsen luottamus ja antaa sijaa myös lapsen kiintymykselle.
  • Aikuiset kohtelevat hyvin. Se on yksi syy, miksi viihdyn täällä.
  • On turvallisia.
  • Hyvii, kivoi, ja on niitä kenen kaa sulla ei vaan klikkaa.
  • Ihmisii, feikkivartijoita, ei pahalla.
Osaamme ja uskallamme kohdata ammatillisesti ja vastuullisesti haasteita. Nostamalla haasteet näkyviksi löytyy ratkaisut lapsille ja henkilöstön työhyvinvoinnille ja mielekkäälle elämän makuiselle, vaikuttavalle työlle.

Tehtävässä keskeistä on turvallinen ja empaattinen vuorovaikutussuhde nuoreen. Tehtävään kuuluu lasten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ja yhteistyössä viranomais- ja läheisverkoston kanssa.

Suomen suurimpana työnantajana Helsingin kaupunki myös tarjoaa työntekijöilleen heidän työurillaan monipuolisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa Helsingistä ja Lohjalta. Työterveyspalvelumme Outamon lastenkodissa tuottaa työterveys Mehiläinen.

Tehtävän aloittamisesta voi myös sopia erikseen.

Palkka 2618,64 €/kk ja mikäli olet uusi vakituinen työtekijämme maksamme 8% korotuksen tehtäväkohtaiseen palkkaan ensimmäisenä työvuotenasi Outamon lastenkodissa.

Kelpoisuusehto

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48
  • :n mukaista rokotussuojaa.
Lisäksi edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava ohjaaja Marko Munne (sh) marko.munne@hel.fi 0505721342 Vastaava ohjaaja Satu Meijers (sh) satu.meijers@hel.fi 040-6494948 Johtaja Rolf Widercrantz rolf.widercrantz@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/outamo/
Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...