Loading ...

Job content

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotokunnan Pieksämäen vastaanottokeskukseen.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto.
Työ on päivätyötä.

Työn tavoite on turvapaikanhakijan fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin ja terveydentilan tukeminen sekä edistäminen turvapaikkaprosessin aikana. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien ja ostopalveluja tuottavan lääkärikeskuksen kanssa.


Tehtäviin kuuluu mm:

  • terveystarkastusten teko
  • päivystys- ja ajanvarausvastaanottojen pitäminen
  • valvotun lääkehoidon toteuttaminen
  • terveysneuvonta ja -ohjaus

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).


Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme:

Kilpailukykyisen palkan. Dynaamisen ja yhtenäisen työyhteisön sekä mielenkiintoisen toimialan, jossa työskenteleviä yhdistää ainutlaatuinen yhteisöllisyys osana Kotokunnan tiimiä ja vastaanottojärjestelmää. Mahdollisuuden kouluttautua ja kasvattaa asiantuntemusta pakolaisten vastaanotosta.

Täytämme työpaikan heti sopivan hakijan löytyessä - mahdollisesti siis jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan ripeästi. Jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 28.5.2023 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jukka-Pekka Itkonen

045 2255610

jukka-pekka.itkonen@kotokunta.fi


Kotokunta Oy on operoinut vastaanottokeskuksia Maahanmuuttoviraston toimeksiannosta vuodesta 2015 lähtien. Meillä on innostava ja yrittäjämäinen työilmapiiri, jossa viihtyy tekemisen meininkiin tottuneet. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaanottotoiminnasta.

Kotokunta on lähimmäistä palveleva yrittäjävetoinen ja täysin kotimaisesti omistettu yhtiö. Kotokunta tuottaa turvapaikkapäätöstä odottaville ja tilapäistä suojelua saaville asiakkailleen yhteiskuntaan integroivaa laadukasta peruspalvelua. Panostamme elämänlaatuun, kotoutumiseen ja työllistymisen edellytyksiin.


www.kotokunta.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 12-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...