Sairaanhoitaja Psykiatrian osasto

HUS

View: 120

Update day: 20-11-2023

Location: Lohja Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva työ yleispsykiatrisella akuuttiosastolla? Haluaisitko oppia uutta ja tuoda mukanasi uutta?

Etsimme joukkoomme Psykiatrian Länsi-Uudenmaan linjan Lohjan suljetulle osastolle hyvät yhteistyötaidot omaavaa ja psykiatrisesta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Osasto sijaitsee Lohjan sairaalan yhteydessä psykiatrian uudisrakennuksessa. Osasto on 24 paikkainen yleispsykiatrinen suljettu osasto, jossa hoidetaan eri diagnoosiryhmien potilaita.

Työotteena osastolla on yksilövastuinen hoitotyö moniammatillisessa työryhmässä potilaan perhe ja verkosto huomioiden. Osastolla on myös toiminnallisia ja hoidollisia ryhmiä potilaille. Safewards -periaatteet linjaavat osastomme toimintaa.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää potilaslähtöistä työotetta. Aikaisempi psykiatrian ammatillinen työkokemus katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä, sillä ympärilläsi on osaava ja motivoitunut henkilöstö, jonka kanssa hoitotyötä toteutetaan yhteistyössä. Tärkeänä pidämme halua oppia uutta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi suuren työnantajan hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöetuja. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, pääset suunnittelemaan työvuorojasi ja mahdollisuuden kehittää hoitotyötä osastolla. Työkaverit, lääkärit ja esihenkilösi ovat aina lähellä. Tätä työtä ei tarvitse tehdä yksin.

Työ on kolmivuorotyötä.

Tule osaksi tiimiä, jossa sinua odottavat mukavat työtoverit! Työt alkavat 15.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Mervi Nyfors, p. 040 356 4756, mervi.nyfors@hus.fi

Ylihoitaja Anja Hottinen, p. 050 594 2618, anja.hottinen@hus.fi


HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...