Loading ...

Job content

Haemme asiakkaallemme ahkeraa ja reipasta SALITYÖNTEKIJÄÄ liikenneasemalle Vesivehmaalle.

Route 24 on täyden palvelun rento liikenneasema Vesivehmaalla, josta ei tarvitse jatkaa matkaa tyhjin vatsoin. Noutopöydässä on arkisin tarjolla lounasta klo 10.30-14.00 ja carte-listalta löytyvät herkut pizzoista pihveihin ja siivistä salaatteihin Pancho Villa Express-burgereita unohtamatta.

Sinun työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanottaminen, pöytiintarjoilu, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä Veikkauksen koneen käyttäminen. Veikkauskoneesta sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista, mutta muuten olet jo ehtinyt kerryttää kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on oma auto ja olet suorittanut anniskelu- ja hygieniapassit. Oma-aloitteisuus ja työtä pelkäämätön asenteesi kantavat tässä tehtävässä pitkälle. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Hymysi ja iloinen palveluasenteesi eivät hyydy väsyneimpienkään matkalaisten sattuessa kohdalle.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä riittää n. 20-25h/vk, mutta ahkera salityöntekijä saa kernaasti tehdä tunteja enemmänkin.

Jos koet tämän työpaikan olevan juuri sinua varten, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Ainolta, p. 050 339 7633, aino.pitkanen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Asikkala
  • Toimiala: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Haku päättyy: 10.10.2021 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 33220111

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Aino Pitkänen
henkilöstöassistentti
0503397633
aino.pitkanen@amiko.fi

Kerro työpaikasta kaverille!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...