School Coach/Koulukoutsi

Porvoon kaupunki/Borgå stad

View: 206

Update day: 14-02-2024

Location: Uusimaa

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Vahvistamme Porvoossa lasten ja nuorten korona-ajan aiheuttamien hyvinvointivajeiden tukea erillisellä Oppimisen ja hyvinvoinnin tukemisen toimintaohjelmalla.

Haemme nyt joukkoomme suomenkielisiin koulutuspalveluihin kahta (2) koulukoutsia yläkouluihimme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.9.2021- 31.12.2022 tai sopimuken mukaan.

Hakemamme koulukoutsi on nuorten maailmaa ymmärtävä, yläkoulujen värikkääseen arkeen sopeutuva matalan kynnyksen tuki oppilaille. Hän tukee kouluja syrjäytymisen ehkäisemisessä ja auttaa oppilaita voimaan paremmin yhdessä opetus- ja oppilashuoltohenkilöstön kanssa.

Koulukoutsimme rakentaa aktiivisesti kodin ja koulun yhteistyötä, osallistuu erilaisten konfliktien ratkaisemiseen, tukee runsaasti poissaolevien nuorten koululäsnäoloa sekä auttaa tukea tarvitsevia oppilaita ohjautumaan tarvittavien palvelujen piiriin.

Arvostamme kokemusta nuorten parissa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Koulukoutsimme työskentelee koulunkäynninohjaajan KVTES:in mukaisella kokonaistyöajalla 38,15h/vko.

Odotamme hakijalta sosiaalialan perustutkintoa, AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) ja Porvoossa tehdyn koulunkäynninohjaajan työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 17.9.2021 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.
Lähetethän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...