Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Alfen Elkamo Oy Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat puistomuuntamot, keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Uusina tuotteina ovat nyt myös energiavarastot ja sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 80 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfenin N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja https://alfenelkamo.fi/fi

Haluatko työskennellä kehityksen aallon harjalla kasvavalla alalla? Lähde mukaan suunnittelemaan ja kehittämään tuotteitamme!

Haemme kahta uutta SÄHKÖSUUNNITTELIJAA Alfen Elkamon suunnittelutiimiimme Pietarsaareen!

Sähkösuunnittelijanamme pääset osallistumaan moninaisiin projekteihin energiamurroksen ytimessä, joita toimitetaan myös kansainvälisiin kohteisiin. Työnkuva tehtävässä koostuu Alfen Elkamon eri tuotteiden sähköisestä suunnittelusta, pääosin puistomuuntamoiden sekä sähkökeskusten osalta, sekä tuotantomme tukemisesta. Oman suunnittelutyöryhmäsi ohella pääsetkin tekemään tiivistä yhteistyötä myös oston, tuotannon sekä projektiryhmän kanssa.

Voit olla jo kokeneempi sähkösuunnittelija tai juuri alalle valmistuva, tässä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työhösi ja näkemään suunnittelusi "paperilta valmiiksi tuotteeksi" asti!

Miksi Alfen Elkamolle?

Työntekijämme kertovat, että töihin on mukava tulla ja työilmapiirimme on oikein hyvä - toimimme "samalla aaltopituudella". Olemme myös matalahierarkkinen organisaatio.

Meillä on käytössä kattavat työterveyspalvelut, sähköauton latausmahdollisuus, liikunta/kulttuuriedut sekä bonuksena oma salibandyvuoro halukkaille.

Tehtävien sujuessa voit halutessasi työskennellä hybridimallilla. Toivomme kuitenkin työn aloittavalta läsnäoloa toimitiloissamme, jotta voimme parhaiten auttaa sinut vauhtiin uuteen työhösi.

Alfen Elkamolla on myös urakehitys mahdollista, esimerkiksi päällikkötason rooleihin.

Eduksi tehtävään katsotaan seuraavat asiat:

  • Sähkösuunnitteluun soveltuvaa koulutustaustaa
  • Kieliosaaminen (suomi ja englanti)
  • Kokemus projektityöskentelystä
  • Asiakaslähtöisyys sekä tarkka työote

Suunnittelutyöhön käytämme CADS- ja E-Plan-suunnitteluohjelmistoja, joten kokemus näistä ohjelmistoista katsotaan suureksi eduksi, mutta ei välttämättömyydeksi. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, mutta myös hyvä tiimipelaaja, sillä projekteissa on mukana aina useita henkilöitä monista eri osastoista.

Kiinnostuin, miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävää oheisen Manpowerin linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisää mukaasi CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera.

Töiden aloitus pian / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Niina Kronqvist niina.kronqvist@manpowergroup.fi tai 040 516 9903.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...