Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Motivoidutko mielenkiintoisista ja haasteellisista koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelutehtävistä? Oletko innokas kehittymään uusien tuotteiden vaatimusten mukana? Mikäli vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta!

Kasvumme myötä vahvistamme sähkösuunnittelutiimiämme ja haemme nyt joukkoomme oma-aloitteisia ja innostuneita sähkösuunnittelijoita Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan tai Lahteen.

Sinä olet juuri etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy suunnittelukokemusta jo useamman vuoden ajalta. Otamme kuitenkin huomioon myös vastavalmistuneet tai pian valmistuvassa olevat hakijat, tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta! Sinulta löytyy myös teknistä osaamista, joustavuutta, yhteistyökykyä, sekä sosiaalisia taitoja toimia asiakasrajapinnassa ja sisäisessä kommunikaatiossa. Talomme lukuisat kompetenssit sekä hyvin erilaiset asiakkaamme tarjoavat sinulle monenlaisia mahdollisuuksia itsesi toteuttamiselle ja kehittämiselle.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä asennetta sekä aktiivista työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös organisointikykyä sekä tiimitaitoja. Lisäksi ehdoton valttisi tulee olemaan systemaattinen ongelmanratkaisukykysi. Tässä tehtävässä työskentely tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä, jonka vuoksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on tarpeen.

Arvostamme lisäksi laajempaa kokemusta erilaisista sähkösuunnitteluohjelmista (kuten Eplan ja E3).

Miksi Etteplan?

Etteplan on työpaikka ammattilaisille, joita motivoivat teknologia ja innovatiivisuus. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Meidän matkassamme sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa – Etteplanilla työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja kilpailukykyisen palkan. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella ja pidämme hauskaa työkavereiden kanssa. Tuemme työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa, joka tarkoittaa moninaisten työsuhde-etujen lisäksi myös mahdollisuutta etätyöskentelyyn.

Hienoa, jos kiinnostuit! Lähetäthän ansioluettelosi hakemuksen kera rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2023. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä ajankohdan, jolloin olisit valmis aloittamaan uusissa tehtävissä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja sopiva henkilö saa meiltä paikan heti, joten toimithan nopeasti!

Mikäli haluat kysyä tehtävästä lisätietoa, Area Manager Jari Rantalainen kertoo mielellään lisää, puh. +358 50 410 79 62, jari.rantalainen@etteplan.com.

Tervetuloa Etteplanille!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...