Loading ...

Job content

Haluaisitko työskennellä energisessä yrityksessä yhteistyössä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa? - Tämä on sinun tilaisuutesi. Tule osaksi meidän tiimiämme!


Haemme nyt yritysasiakkaallemme SIIVOOJAA

Työkuvaasi kuuluu tuotantotilan ja toimiston puhtaanapito sekä tiskaus. Asiakasyritys on huolehtinut 120 ammattilaisen voimin kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä yli 30 vuotta. Siivous on ollut erikoisalaansa pitkään ja missionsa mukaisesti auttavat asiakkaan menestymään. Asiakasyrityksen menestyksen salaisuus piilee tyytyväisissä asiakkaissa ja työntekijöissä. Jotta tällä alalla selviää, on yrityksellä oltava positiivinen työnantajamielikuva. Se syntyy muun muassa jatkuvasta toiminnan kehittämisestä ja ajassa mukana pysymisestä. Panostavat oleelliseen eli osaavaan henkilöstöön ja se näkyy asiakkaillemme korkean laadun palveluna.

Työn vaadittu kokemustaso on, joko ammattilainen, vastavalmistunut tai putaanapito alalle haluava. Työsi on minimissään määräaikainen helmikuun loppuun ja kokoaikainen. Työvuoro sijoittuu kello 6-14. Työturvallisuuskortti sekä oma auto on plussaa. Olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut. Muuta huomioitavaa on se, että osaat mielellään suomea. Kyseessä on aluksi henkilöstövuokraus, mutta 4 kuukauden jälkeen siirryt suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Työpaikan sijainti on Tampereen Hervanta. Kulkuyhteydet työkohteisiin mielellään omalla autolla. Palkkaus TES KIPAN mukainen, 2. luokan eli tuntipalkka 11,24.

Viimeinen hakupäivä 26.2.2023 ja hakemukset toimitetaan verkkolomakkeella www.soluta.fi

Yhteyshenkilönä toimii Soluta Henkilöstöratkaisut Oy:n Niina Järvinen, puhelinnumero 0400 416 774, sähköposti niina.jarvinen@soluta.fi, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Soluta - asennetta tekemiseen!

WWW-osoite:http://www.soluta.fi
Yhteystiedot:Järvinen, Niina
Työpaikan osoite:Tampere, 33720 TAMPERE
Palkkaus:TES KIPA
Työ alkaa:Heti/ sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Haku päättyy:26.02.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:07.02.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11829607

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Soluta Henkilöstöratkaisut Oy
Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 07.02.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...