Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Alue : Kemi, Keminmaa, Tornio | Lappi

Etsimme SIIVOOJIAKEMI-TORNION alueelle!

Voit olla puhtaanpitoalan konkari tai vasta alalle tuleva! Etsimme tekijöitä eri asiakkuuksille erilaisiin työtehtäviin. Tehtävät voi koostua: rakennuksien loppusiivouksista, toimistojen ylläpitosiivouksista tai vaikka oppilaitosten peruspesuista. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, osa-aikaisesti tai pidempää vakaata kokopäivätyötä etsiville. Työajat vaihtelee asiakkuuden ja kohteen mukaan, ja osassa kohteissa voit olla itse vaikuttamassa työtuntiesi määrään ja ajankohtaan. Osassa kohteissa sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus helpottaen se kulkemistasi kohteesta toiseen.

Mikäli koet tämän mahdollisuuden olevan sinua varten, soita, laita viestiä tai täytä hakemus! Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!

Lisätietoja arkisin klo 9-15 Maria Evenius 050 338 8543, maria.evenius@workerfinland.fi

Workerin kautta löydät työtä sekä ura- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti! Etsimme jatkuvasti uusia osaajiaympäri Suomea. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen, työterveyshuollon ja laadukkaat työvarusteet.

Työpaikan yleistiedot

Haku alkaa

20.6.2022

Haku päättyy

4.7.2022

Sijainti

Työsuhde

Määräaikainen, Muu osa-aikatyö, Yli 12 kuukautta

Worker yhteyshenkilö

Maria Evenius +358503388543 maria.evenius@workerfinland.fi

Paikkoja auki

5

Palkka

sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...