Sivutoiminen tuntiopettaja

Helsingin kaupunki

View: 126

Update day: 21-02-2024

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Määräaikainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 7, Keinutien ala-asteen koulu

Työavain: KASKO-01-118-23
Haku Päättyy: 24.03.2023 klo 16:00
Palkka: OVTES
Palvelussuhde: 27.3.2023 - 3.6.2023
Työpaikan osoite: Keinutie 13, 00980

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme viron kielen sivutoimista tuntiopettajaa oppilaan oman äidinkielen opetukseen Helsingin kaupungin peruskouluihin kevätlukukauden loppuun saakka. Kevään lopussa samaan tehtävään haetaan työntekijää myös seuraavaksi lukuvuodeksi. Tehtävä täytetään vuosittain.

Opetustuntimäärä on 10h/vko ja tunnit ovat iltapäivisin klo 14.00 tai 14.30 alkaen viidellä koululla (Keinutien ala-asteen koulu sekä Merilahden, Vesalan, Latokartanon ja Pukinmäenkaaren peruskoulut). Sopivan henkilön löydyttyä opetusaikoja voidaan tarvittaessa muokata.

Kelpoisuusehto:

Oppilaan oman äidinkielen opettajalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuisia opettajan pedagogisia opintoja, riittävää opetettavan aineen aineenhallintaa sekä kyseisen kielialueen kulttuurin tuntemusta. Opetus tapahtuu suomenkielisessä koulussa, jonka vuoksi edellytämme riittävää suomen kielen taitoa, joka todetaan rekrytointitilanteessa.

Kelpoisuus voidaan osoittaa suomalaisten yliopistojen tutkintotodistuksilla. Tutkinnon taso, opettajan pedagogiset opinnot sekä opetettavan aineen aineenhallinta voidaan osoittaa opetushallituksen päätöksellä (tutkintojen tunnustaminen) silloin, kun kyse on ulkomailla suoritetuista tutkinnoista. Opetettavan aineen aineenhallinta voidaan osoittaa myös muulla soveltuvalla tavalla, jos sitä ei ole mahdollista osoittaa edellä mainituilla tavoilla.

Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Rehtori Maria Kokkonen
[email protected]
09 310 80402

Lisätietoa
https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/keinutien-ala-aste/


Helsingin kaupunki
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.03.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...