Loading ...

Job content

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"

HAEMME 7.12 .2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKAAN

Sosiaaliohjaajaa

Lapsiperheiden palveluihin Lieksaan 31.12.2024 saakka

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten ja yhteydenottojen sekä lastensuojeluilmoitusten pohjalta toteutettava palvelutarpeen arviointi, palveluiden suunnittelu sekä asiakasperheille myönnetyn lapsiperhepalvelujen sosiaaliohjauksen ja perhetyön toteutus. Työssäsi siis arvioit millaisia palveluita asiakasperheet tarvitsevat ja teet päätöksiä palveluiden myöntämisestä. Käytännön sosiaaliohjaus ja perhetyö on keskustelua ja ohjaamista vanhemmuuteen ja arjen sujumiseen liittyvissä asioissa.

Työkokemus lapsiperhepalveluista ja sekä lapsiperheissä tehtävästä työstä arvioidaan hakijan eduksi. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti, sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä dokumentointitaitoja, toimivia vuorovaikutustaitoja ja asiakasta arvostavaa työskentelyotetta.

Työssäsi toimit osana moniammatillista lapsiperhepalvelujen tiimiä. Lisäksi työhösi kuuluu työpari- ja yhteistyötä perheneuvolan työntekijöiden, koulukuraattorien, lastensuojelun, kuntoutuspalvelujen kanssa sekä muissa lapsen ja perheen kannalta merkityksellisissä verkostoissa. Työssäsi olet aktiivinen perhekeskustoimija.

Ajoittain työtehtäviä on koko pohjoisella alueella. Itselle sopivaa työpistettä voi toivoa.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös sosionomiopintojen loppuvaiheen opiskelijat määräaikaiseen tehtävään.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2962,50 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

- ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot

Tehtävän aloitus mahdollisimman pian , mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Anne Kärnä (7.8.23 jälkeen) p. 013 330 5401, [email protected] tai palvelupäällikkö Sonja Hartikainen p. 013 330 5109, [email protected].

Halutessasi voit kysyä tarkemmin käytännön työstä sosiaaliohjaaja Anne Kärjeltä, p. 013 330 5432.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 24.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Yhteystiedot:Anne Kärnä [email protected] 013 330 5401
Työpaikan osoite:Pielisentie 22, 81700 Lieksa
Palkkaus:2962,50
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Määräaikainen
Hakuaika päättyy:07.12.2023 21:59
Jätä hakemus:https://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=7863&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty:24.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:b63def57-3be1-4d13-b935-52ee29f49f25

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
81700 Lieksa
Pohjois-Karjala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.11.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 11-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...