Loading ...

Job content

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Siun sotessa on haettavana 28.9.2021 mennessä SOSIAALIOHJAAJAN määräaikainen virka
Etsimme lapsiperhepalvelujen määräaikaiseen viransijaisuuteen sosiaaliohjaajaa. Työskentely toteutuu Siun soten pohjoiselle alueelle Nurmeksessa ja Valtimon pitäjässä sekä ajoittain Juuassa. Sosiaaliohjaajan määräaikainen virka täytetään ajalle 1.10.2021-31.5.2022.
Työn pääpainopiste on lapsiperhepalvelujen asiakkaiden kanssa toteutettavassa perhetyössä mutta työhön kuuluu ajoittain myös sosiaalihuoltolain mukaisiin palvelutarpeen arviointeihin osallistuminen sekä lapsiperhepalveluissa tehtävä sosiaaliohjaus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu aktiivinen yhteistyö perhekeskusverkostossa muiden lapsiperheissä toimivien ammattilaisten kanssa.
Työkokemus lapsiperhepalveluista ja sekä lapsiperheissä tehtävästä työstä arvioidaan hakijan eduksi. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti, sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä dokumentointitaitoja, toimivia vuorovaikutustaitoja ja asiakasta arvostavaa työskentelyotetta.
Työssäsi toimit osana moniammatillista lapsiperhepalvelujen tiimiä. Lisäksi työhön kuuluu työpari- ja yhteistyötä perheneuvolan työntekijöiden, koulukuraattorien, lastensuojelun, kuntoutuspalvelujen sekä muissa lapsen ja perheen kannalta merkityksellisissä verkostoissa.
Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§: n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös sosionomi opintojen loppuvaiheen opiskelijat.
Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §: n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Tehtäväkohtainen palkka on: 2659 euroa / kk. Virassa on koeaika.
Valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).
Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sonja Hartikainen 013-330 5401, sonja.hartikainen@siunsote.fi .
Tehtävään haetaan sähköisesti.
Joensuussa 14.9.2021
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...