Loading ...

Job content

Lahden Diakoniasäätiö sr. on yhteiskunnallinen yritys, joka ylläpitää Lahden Diakonialaitosta. Laitoksen toiminta jakautuu kolmeen ydintoimialaan, jotka ovat asumis- ja perhepalvelut, nuoriso- ja työllisyyspalvelut sekä osallisuustoiminta. Toimintojen rahoitus muodostuu useasta lähteestä, joita ovat mm. ostopalvelusopimukset kuntien kanssa, erilaiset hankerahoitukset, vuokra- ja sijoitustuotot sekä asiakasmaksutuotot. Säätiö työllistää lähes 100 henkilöä ja sen liikevaihto on yli 10 milj. €. Päätoimipaikkamme sijaitsee Lahden ydinkeskustassa. Tutustu lisää: www.dila.fi


Haemme Lahden Diakoniasäätiölle Talous- ja hallintojohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.


Tässä monipuolisessa tehtävässä johdat ja kehität Lahden Diakoniasäätiön tukipalveluja, joihin kuuluvat talous- ja hallinto-, tietohallinto- sekä kiinteistöpalvelut. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja osallistut säätiön strategian toteutukseen. Lisäksi vastaat säätiön sijoitustoiminnasta.

Tukipalvelujen tuloksellisuus ja toimivuus on sinulle tärkeää. Huolehdit talous- ja hallintoprosessien laadusta ja tuotat ennakointi- sekä arviointitietoa säätiön tarpeisiin. Valmistelet säätiön talousarvion, laadit tilinpäätöksen sekä hoidat rahoitusneuvottelut.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. KTM, sekä aiempaa kokemusta talous- ja hallintopalvelujen tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

Toivomme sinun olevan motivoitunut ja rohkea myös uudistamaan tarvittaessa tukipalvelujemme toimintamalleja ja -tapoja. Ketterässä organisaatiossamme pääset toteuttamaan hyviä näkemyksiäsi, arvostamme innostuneisuutta sekä halua kehittää ja kehittyä. Odotamme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä vankkaa tietoteknistä osaamista. Eduksesi on tuntemus säätiötoiminnasta, kiinteistöalasta sekä sijoitustoiminnasta. Arvostaisimme myös englannin kielen taitoa erityisesti kansainvälisten hankkeidemme yhteydessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisessa organisaatiossa, jossa on tyytyväinen henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat. Meillä on hyvä henki ja mukava tehdä töitä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana.

Haluaisitko sinä osaksi mahtavaa johtotiimiämme? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.1.2023 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana.

Rekrytointia hoitaa Go On Lahti ja valittu työntekijä solmii työsuhteen Lahden Diakoniasäätiön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, puh. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...