Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Primary location:

OULU

JOKAINEN TYÖPAIKKA ON ???? POHJOIS-SUOMELLE

Oletko sinä Oulun Amarillon uusi TARJOILIJA ja 3 000 Arinalaisen työkaveri?

Työsuhde on vakituinen, työajalla 30 h / 3 viikkoa

Amarillon sydän sykkii yhdessä syömiselle ja hyvälle fiilikselle, sillä useat annokset listalla on tarkoitettu jaettaviksi. Ravintola sijaitsee Oulun sydämessä, Original Sokos Hotel Arinan yhteydessä

Tule kanssamme tuottamaan asiakkaille elämyksiä alueen vauhdikkaimmassa työpaikassa. Olemme osa Osuuskauppa Arinaa ja teemme ilolla työtä pohjoisen hyväksi!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Haemme tarjoilijaa, jolla on taitoa välittää tätä tyyliä asiakkaille. Olet juuri etsimämme tyyppi, jos sinulla on alan työkokemusta ja koulutuksestakaan ei ole haittaa. Arvostamme erityisesti a la carte kokemusta ja baariosaaminen on hakijalle merkittävä etu. Tärkeintä kuitenkin on, että aurinkoinen ja rento palveluasenne ja laadukas työnjälki ovat lähellä sydäntäsi.

Tiimimme uudelta vahvistukselta toivomme tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Toivomme, että omalla positiivisella asenteellasi ilahdutat niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Meiltä saat S-ryhmän loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Osuuskauppa Arinalla on keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella.

Hae heti tai viimeistään 15.10.2021 mennessä.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Arina.fi > työpaikat > avoimet työpaikat

Tsekkaa somesta, millainen paikka ja huippuporukka sinua odottaa

FB: @AmarilloOulu ja

IG: @amarillooulu
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...