Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Primary location:

HÄMEENLINNA

Etsinnässä TARJOILIJA

Hämeenlinnalaisen ravintola Le Blasonin tehotiimissä on paikka avoinna TARJOILIJALLE, ja jonka sydän sykkii asiakkaiden odotukset ylittävälle palvelulle! Työsuhde on vakituinen (90h/ 3vko).

Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalla Original Sokos Hotel Vaakunassa. Le Blason panostaa vahvasti laadukkaaseen asiakaspalveluun ja raaka-aineisiin, rehellisiin makuihin sekä yhdessä syömiseen.

Vaakunassa pääset osaksi työyhteisöä, joka palkittiin juuri yhtenä Sokos Hotellien vuoden onnellistajista – onnellistaminen on Sokos Hotellien olemassaolon ydintä. Lisäksi Original Sokos Hotel Vaakuna palkittiin Hämeenmaan Sisu-työryhmänä – perusteina oli, että Vaakunassa ideointi ja asioiden ratkaiseminen ovat osa päivittäistä toimintaa. Henkilöstö on sitoutunutta ja suhtautuu työhönsä intohimolla sekä tunteella. Asiakkaiden lisäksi Vaakunassa ja Le Blasonissa pidetään aidosti huolta myös työkaverista ja työskennellään hyvällä energialla yhteisten tavoitteiden eteen.

Le Blasonin Tarjoilijana

Työtehtäviisi kuuluvat A´la carte tarjoilu ravintola Le Blasonissa, kokous- ja tilaustarjoilut sekä aamiaistarjoilut. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ravintola-alalla ja omalta osaltasi tehdä asiakkaidemme arjesta juhlaa. Jani joukkoineen perehdyttää sinut tarkasti työtehtäviisi ja auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.

Tehtävässä Pärjäät Parhaiten, Kun
  • omaa rohkeutta ja intoa työskennellä vaihtelevissa tilanteissa
  • sydän sykkii asiakkaiden odotukset ylittävälle palvelulle
  • omaa positiivista työskentelyasennetta ja tiimityöskentelytaitoa
  • on halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
  • on mahdollisuus työskennellä myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.
Jos lisäksi pystyt ilahduttamaan asiakasta ja työkaveriasi omalla persoonallasi ja hymy sekä tekemisen meininki pysyvät sinulla matkassa myös kovassa kiireessä, olisit juuri oikea tyyppi tähän tehtävään!

Me Puolestamme Tarjoamme Sinulle Monenlaista Mukavaa

???? Hämeenmaan työntekijänä sinulla on käytössäsi S-ryhmän ja Osuuskauppa Hämeenmaan erinomaiset, ellei Suomen parhaat, henkilöstöedut. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi -25% pienemmät ravintolalaskut S-ryhmän ravintoloissa, edulliset hotelliyöt ja 3-15% tuotealennukset. Lisäksi saat liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan maksuttoman työterveyshuollon sekä työjalkine-edun vuosittain!

???? Kannustavaa tulospalkkiota! Tulospalkkiota maksetaan tuntipalkan lisäksi jopa 0,80€ per tehty työtunti.

???? Vastuullisen ja luotettavan työnantajan: Vastuullisuus on konkreettisia tekoja ja vahvasti Hämeenmaan toiminnan ytimessä ja lähtökohdissa. Edistämme kulttuuria, jossa jokainen voi tuntea arvostusta omana itsenään. Meille jokainen on tervetullut just sellaisena kuin on!

???? Monipuolisen tehtävänkentän ja työpaikan, jossa on mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla omien kiinnostustesi mukaisesti.

???? Tsemppaavat tiimikaverit, joiden lisäksi saat työkavereiksesi reilut 3 200 muuta hämeenmaalaista.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyn kuluessa.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi sopiva tyyppi Le Blasonin ja hotelli Vaakunan iloiseen joukkoon, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Hakuaika päättyy 31.8.tai sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tehtävän palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:Hotellinjohtaja Jani Aaltonen, 044 7433371
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...