Loading ...

Job content

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua.

Hallitsemme laajoja kokonaisuuksia: vaativia rakennuskohteita, ihmisvirtoja, monimutkaista logistiikkaa ja dataa. Teemme hyvää yhteistyötä kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Tämän kaiken mahdollistavat työssään viihtyvät ja jatkuvasti kehittyvät eri alojen asiantuntijat. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Finavian Kiinteistöyksikön tavoitteena on varmistaa mahdollisimman ajantasainen tieto Finavian omistamien lentoaseman rakennusten dokumentaation osalta asiakaslähtöisellä toimintatavalla.

Haemme joukkomme vahvistukseksi talonrakennuksen dokumenttien hallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat Finavian rakennuksiin liittyvien dokumenttien ylläpidosta, arkistoinnista ja dokumentteihin liittyvien ohjeistusten laatimisesta. Toimit dokumenttien hallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Ohjaat lisäksi ulkopuolisen palveluntuottajan tehtäviä sekä osallistut näihin dokumentteihin liittyvien palvelupyyntöjen käsittelyyn.

Sovit hyvin tehtävään, jos omaat talonrakennusalan insinöörin, AMK-insinöörin tai teknikon koulutuksen sekä muutaman vuoden työkokemuksen tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja ja työasemaohjelmistojen hallintaa. Sujuva Cad-osaaminen (AutoCad) sekä kokemus dokumenttien hallintajärjestelmistä esim. (ProjectWise) katsotaan hakiessa eduksi. Arvostamme lisäksi suunnittelukokemusta ja tietomalli-tuntemusta. Odotamme sinulta suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet itseohjautuva ja vastuullinen kaikessa tekemisessäsi. Tehtävässä olet paljon tekemisissä eri tahojen kanssa, joten toivomme sinun omaavat erinomaiset yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Meillä pääset nauttimaan uniikista työympäristöstä, jossa tekemääsi työtä arvostetaan. Sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet ja kollegoiden jatkuva tuki, joiden avulla varmistamme työsi sujuvuuden. Työpisteesi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä, mutta osittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Meillä jokainen työntekijä on arvostettu ammattilainen osana hyvien asioiden ketjua.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 4 ja 5 arkisin klo 12:00 - 15:00 Kari Luhtanen p. 0207083403.

Hae tehtävää 12.2.2023 mennessä hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

WWW-osoite:http://www.finavia.fi
Yhteystiedot:Kari Luhtanen kari.luhtanen@finavia.fi
Työpaikan osoite:Lentäjäntie 3, 01530 VANTAA
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:12.02.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:30.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11814642

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Finavia Oyj
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 30.01.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...