Test Engineer, HW

Epec Oy

View: 119

Update day: 04-11-2023

Location: Seinäjoki South Ostrobothnia

Category: Electrical / Electronics

Industry:

Loading ...

Job content

TEST ENGINEER, HW

Oletko sinä elektroniikan ja/tai mekaniikan validoinnin ja verifioinnin ammattilainen? Jos olet, kiinnostaisiko sinua työskentely suomalaisessa yrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa itse elektroniikkansa omassa tehtaassaan Seinäjoella? Epec on osa Ponsse-konsernia ja kasvumme tarjoaa nyt hienon mahdollisuuden päästä mukaan tiimiimme.

Etsimme tuotekehitystiimiimme testausinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tämä tehtävä vaatii säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen tehtaalla, mutta osan tehtävistä voit hoitaa joustavasti joko kotitoimistolla tai jollain muulla toimipisteellämme.

Mitä testausinsinöörin työpäivään kuuluu?

Pääasiallinen tehtäväsi on verifioida ja validoida sulautettuja järjestelmiä elektroniikka-laboratoriossamme Seinäjoella yhdessä muun validointitiimin kanssa. Haemme nimenomaan elektroniikan ja/tai mekaniikan laboratoriomittauksiin painottuvaa asiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen testauksen suunnitteluun, toteutukseen sekä tulosten käsittelyyn yhdessä muun tiimin kanssa. Työssäsi pääset kehittymään liikkuvien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen ohjauselektroniikan ammattilaiseksi sekä samalla olet tärkeä osa varmistamassa asiakastyytyväisyyttämme.

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja aidosti vaikuttaa asioihin. Pidämme hyvää huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – autamme toisiamme ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun omaavan tehtävään soveltuvan koulutustaustan sekä aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Lisäksi ammattiylpeytesi sisältää halun jatkuvasta kehittymisestä. Haemme tiimiimme jäseniä, jotka innostuvat aidosti monipuolisesta tehtäväkentästä ja ovat halukkaita sekä kyvykkäitä ottamaan vastuuta asioista. Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi!

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Matti Pispa kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 837 1553) tai sähköpostilla (matti.pispa@epec.fi).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta. Seuraamme haun tuloksia jatkuvasti ja rekrytoimme sopivan henkilön heti, kun hänet löydämme!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS