Job type: Full-time

Loading ...

Job content

You may apply to Tietoevry by selecting Apply and fill your application details to the form. You may also Apply by using LinkedIn and populate details to your application from your LinkedIn profile.

Oletko valmis vaikuttamaan?

Olemme osa Tietoevry Createn Testing and Quality Assurance-yksikköä, joka palvelee noin 160 asiakasta erilaisissa räätälöidyissä ohjelmistokehitystarpeissa. Työskentelemme monella eri toimialalla – esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja metsäalalla, julkishallinnossa, kaupan ja logistiikan alalla, sekä tele- ja media-alalla. Olemme muun muassa digitalisoineet Suomen viisumipalvelun, mukana uudistamassa Väyläviraston ratatietojärjestelmiä ja luoneet ratkaisun asiakaskeskeiseen sote-digitalisaatioon.

Kädenjälkesi näkyy merkittävissä valtakunnallisissa hankkeissa. Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin.

Aija Lindman, vuoden testaaja 2020: "Parasta tässä työssä on olla osa ammattitaitoisten, ahkerien ja fiksujen ihmisten työryhmää, jossa monen yrityksen määrittelijöiden, kehittäjien ja testaajien sekä asiakkaiden kesken yhteistyö toimii."

Tule mukaan Tietoevryn testaustiimiin!

Suomessa meitä on noin 130 testausalueen ammattilaista ympäri Suomen ja globaalisti meitä on yli 1000 - aina löytyy kaveri sparrailemaan hyvistä käytännöistä. Meillä pääset kartuttamaan kokemusta monipuolisesti eri asiakkuuksissa ja toimeksiannoissa. Tässä tehtävässä voit toimia miltä tahansa paikkakunnalta Suomesta.

Työssäsi pääset mm. seuraavantyyppisiin tehtäviin erilaisissa toimeksiannoissa:
  • Suunnittelemaan, johtamaan, kehittämään ja koordinoimaan testausta
  • Testaamaan sekä tutkimaan ja ratkaisemaan havaintoja
  • Tukemaan muita testausalueen osaajia
  • Osallistumaan testausalueen tarjousten tekemiseen
  • Rakentamaan ketterää tuotekehitystä kehtystiimin kanssa

Jotta voit toimia menestyksekkäästi tässä roolissa, sinulla tulee olla käytännön kokemusta mm. seuraavista:
  • Testauksen johtaminen monitoimittajaympäristössä
  • Tekninen testaaminen, tutkivatestaus
  • Ketterä ohjelmistokehitys ja DevOpsin käytännöt

Koska työskentelet asiakastoimeksiannoissa, sinulla on erinomaiset kommunikaatiotaidot sekä pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat yksinkertaistaa ratkaisut asiakkaalle ja tarvittaessa haastat asiakkaan näkemyksiä. Haluat työskennellä ketterissä, reippaasti etenevissä ja toisinaan nopeastikin muuttuvissa projekteissa. Asiakkaamme arvostavat myös ISTQB-sertifikaatteja. Uskomme avoimuuteen, monimuotoisuuteen ja itsenäiseen ajatteluun, sekä yhdessä tekemiseen!

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan ja jutellaan mahdollisuuksistamme lisää!

Lähetä yhteystietosi oheisen linkin kautta niin otamme sinuun yhteyttä. Lisätietoja roolista antavat Anna-Liisa Lepistö (040 569 4824, anna-liisa.lepisto@tietoevry.com) ja Marko Nieminen (040 593 5520, marko.nieminen@tietoevry.com).
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...