Tiesuunnittelija - Jyväskylä

AFRY

View: 213

Update day: 14-02-2024

Location: Jyväskylä Central Finland

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Työtehtävä

Haemme AFRY:n Jyväskylän toimipisteeseen tiesuunnittelijaa. Toimenkuva kattaa erilaisia tie-,katu-, alue- ja vesihuoltohankkeita. Toimenkuvan tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön mukaan.

Paikallisten hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua hyvin monipuolisiin kansallisiin ja jopa kansainvälisiin suunnitteluhankkeisiin.

Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on

  • alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus
  • sujuva suomenkielen sekä kohtuullinen englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
  • kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta vastavalmistuneetkin huomioidaan

Olet huolellinen, vastuunkantokykyinen ja erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja osaamista sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtävää, jossa voit toimia sekä lokaalisti että globaalisti, tukenasi 16 000 kollegaa eri aloilta ympäri maailman. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden syventää osaamistasi omalla sektorillasi sekä laajentaa osaamistasi uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Petteri Hulkko 040 764 2162, petteri.hulkko@afry.com ja projektipäällikkö Riina Väyrynen 040 620 7270, riina.vayrynen@afry.com.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.09.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon.

AFRYläiset ovat olleet aktiivisia vapaa-ajan kerhojen järjestäjiä, ja aktiviteettimme vaihtelevat paikkakunnittain crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin. Tuemme vapaa-ajan kerhoja mittavasti ja kannustamme myös työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme täältä.AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Olemme 16 000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...