Toimintaterapeutti

Vantaan kaupunki

View: 166

Update day: 30-11-2023

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Legal / Contracts Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Asumisen sosiaalityö ja sosiaalinen kuntoutus

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 01.11.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 16.05.2023

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteisiä toimintaterapeuttia. Sinä sosiaalisen kuntoutuksen osaaja, tule kehittämäänkanssamme asiakaslähtöisiä vaikuttavia sosiaalisen kuntoutuksen palveluita.

Kehitämme Vantaalla aktiivisesti asiakaslähtöisiä palveluita. Haluamme Asumisen sosiaalityön ja sosiaalisen kuntoutuksen toimintayksikössä tarjota asiakkaillemme vaikuttavia sosiaalipalveluja oikea-aikaisesti. Sijoitumme osaksi Vantaan kaupungin aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluita.

Aloitimme kesäkuussa uuden 2 vuotta kestävän projektin, jossa luomme ja kehitämme uuden toimintamallin ja palvelun vastaamaan asiakkaidemme sosiaalisen kuntoutuksen tarpeisiin. Projektissa työskentelee 6 henkilön moniammatillinen työryhmä, johon lukeutuu toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, 2 sosiaaliohjaajaa ja 2 lähihoitajaa. Projektissa luodaan ja otetaan käyttöön asiakkaiden tarpeisiin vastaava strukturoitu toimintamalli, jossa vahvistetaan ryhmämuotoista työskentelyä yksilöohjauksen lisäksi. Asiakkaat sosiaaliseen kuntoutukseen tulevat Aikuisten ja nuorten sosiaalipalvelujen työntekijöiltä, jotka toimivat oma työntekijöinä koko sosiaalisen kuntoutuksen prosessin ajan.

Toimintaterapeuttina tuot työryhmään ja asiakkaille mm. oman asiantuntemuksesi asiakkaan kokonaisvaltaisen toimintakyvyn arvioimisesta ja vahvistamisesta kullekin asiakkaalle sopivin keinoin. Omaat menetelmäosaamista toimintakyvyn ja toimintaympäristön arviointiin ja osaat hyödyntää tätä tavoitteellisessa työskentelyssä asiakkaan kumppanina kohti merkityksellistä ja toimivaa arkea. Osallistut myös ryhmien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä työryhmän ja asiakkaiden kanssa. Ryhmiä järjestetään monipuolisesti asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseksi sekä osallisuuden vahvistumiseksi.

Työnkuvasi on monipuolinen ja työsi on liikkuva. Työote on vahvasti asiakaslähtöinen ja kuntouttava ja asiakkaiden arjen ympäristöihin jalkautuva. Asiakastyön keskiössä on voimavaralähtöinen toipumisorientaation mukainen ajattelu. Työskentely on yksilöllisesti räätälöityä yksilö- ja ryhmätyöskentelyä, jonka tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Lähiohjaus perustuu aina palvelutarpeen arviointiin ja/tai asiakassuunnitelmaan, jota arvioidaan ja tarkennetaan työskentelyn aikana. Toiminnassa tavoitellaan asiakkaan arkielämän tukemista sekä osallisuuden edistämistä ja vahvistamista. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti palvelun suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin.

Toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä ja positiivista asennetta, myös epävarmuuden sietämistä. Sinun tulee olla sekä yksilö- että tiimityöskentelijä. Arvostamme iloista asennetta uuden ideointiin ja rohkeaan kokeilukulttuuriin. Vastineeksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja innostavan tehtävän, jossa pääset hyödyntämään oman alasi asiantuntijuuttasi yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Pääset mukaan luomaan ja kehittämään uutta asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa toimintamallia ja tekemään merkityksellistä työtä hyvällä fiiliksellä hyvässä porukassa. Tukenasi toimii vastaavan ohjaajan lisäksi koko sosiaalisen kuntoutuksen palvelujen toimintayksikön ammattitaitoinen henkilökunta.

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy kesäkuussa 2023. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Haastattelut saatetaan aloittaa jo hakuaikana. Käytämme mahdollisesti rekrytointiprosessissa videohaastattelua.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
- Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 5§n mukainen laillistus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta sosiaalisesta kuntouksesta ja asiakastyöstä

Luemme eduksi:

  • Kokemuksen mielenterveystyöstä
  • Neuropsykiatrisen osaamisen
  • Kehittämisinnokkuuden

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2606,32 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Vastaava ohjaaja

Nääppä Niina

040 5148324

niina.naappa@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikaan

Soisaalityön esimies

Liisa Kankkunen

043 826 7658

liisa.kankkunen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...