Toimitusjohtaja, Sajakorpi Oy

Eilakaisla

View: 86

Update day: 05-12-2023

Location: Ylöjärvi Pirkanmaa

Category: Consulting / Customer Service

Industry:

Loading ...

Job content

Toimitusjohtaja, Sajakorpi Oy

Etsimme Sajas Groupin emoyhtiölle, Sajakorpi Oy:lle yrittäjähenkistä ja innovatiivista toimitusjohtajaa. Sinulla tulee olla intohimoa ja visiota tuote- ja tuotannonkehitykseen sekä ihmisten menestykselliseen johtamiseen. Olemme vahvasti sitoutuneet tarjoamaan kansainvälisesti markkinoiden parhaita tuotteita ja etsimme Sinua, läsnä olevaa ja dynaamista johtajaa, joka voit viedä yrityksemme uudelle tasolle.

Toimitusjohtajana tulet vastaamaan yrityksen johtamisesta ja strategisesta kehittämisestä mukaan lukien tytäryhtiöt Saksassa ja Virossa. Tavoitteenasi on jatkaa yrityksemme vahvaa kasvua maailmanlaajuisilla markkinoilla ja varmistaa, että laadukkaat tuotteemme saavuttavat asiakkaamme aina ajoissa, nyt ja tulevaisuudessa.

Tehtävänkuvaus

 • liiketoimintastrategian kehittäminen, toteutus ja jalkautus
 • innovatiivisten ratkaisujen ja tuotteiden kehittämisen tukeminen ja tekninen ymmärrys
 • avainasiakassuhteiden hoitaminen ja uusien mahdollisuuksien luominen
 • asiantuntijaorganisaation johtaminen

Menestyäksesi meillä Sinulla tulee olla

 • tehtävään soveltuva koulutus
 • aikaisempaa kokemusta valmistavasta teollisuudesta
 • menestyksekästä näyttöä ja kokemusta hyvästä organisaation ja ihmisten johtamisesta
 • yrittäjähenkisyyttä
 • vahvaa visiota ja strategista ajattelua
 • hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja
 • sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Sajakorpi Oy työnantajana tarjoaa Sinulle

Ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa monikulttuurista organisaatiota, joka on omistautunut laadulle ja innovaatiolle. Pääset osaksi motivoitunutta työyhteisöä ja saat tilaisuuden vaikuttaa suoraan yrityksen kasvuun ja sen tulevaisuuteen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti osana suurta kansainvälistä konsernia.

Mikäli uskot, että sinulla on tarvittavaa kokemusta, intohimoa, ja visiota tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi englannin kielellä, alla olevan linkin kautta. Haku päättyy perjantaina 24.11.2023, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan seniorkonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola. Jaanan tavoitat parhaiten tiistaina 14.11. klo 14-16, perjantaina 17.11. klo 8-10 ja torstaina 23.11. klo 9.30 - 11.30 puhelimitse numerosta 050 5260 700 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Tervetuloa mukaan Sajakorpi Oy:n innovaation ja laadun maailmaan!

Haku alkaa 7. marraskuuta 2023 ja päättyy 24. marraskuuta 2023, klo 23.59(Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Sajakorpi Oy

Sajas Group on johtava harja-alan vientiyritys, joka on profiloitunut alan innovaatiojohtajaksi koko maailmassa. Yritys kehittää ja valmistaa teknisiä harjoja muun muassa lakaisu- ja teollisuuden prosessikoneisiin. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat korkealaatuiset tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja maailmanluokan asiakaspalvelu. Sajas Group on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB:tä, joka on listattu Tukholman pörssissä. Lisätietoja www. sajas-group.com

Sijainti: Kolsopintie 6

Tehtävään liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä ilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme tai hakemisessa on teknisiä ongelmia, olethan yhteydessä rekrytointi@eilakaisla.fi.

Onnea työnhakuun!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...