Loading ...

Job content

Tuetun asumisen ohjaaja LÄHIHOITAJA/Provesta Horisontti Vantaa

Tule tekemään kanssamme uutta, parempaa huomisen kotia Provesta Horisonttiin Vantaalle!

Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Provesta on Ykköskotien palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin. Pidämme huolta siitä, että asiakas saa yksilöllisten tarpeidensa mukaista, kokonaisvaltaista, turvallista ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa tukea ja huolenpitoa viikon jokaisena päivänä, tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Haemme nyt ohjaaja määräaikaiseen 80% työsuhteeseen Vantaan Kulomäessä toimivaan mielenterveyskuntoutujien yhteisällisen asumisen yksikkö Provesta Horisontin kotiin vietävään tukeen. Määräaikaisuuden kesto 13.11.2023-31.3.2024, mahdollisesti voi jatkua tämän jälkeenkin.

Provesta Horisontissa autamme mielenterveyskuntoutujia löytämään työkaluja mahdollisimman itsenäiseen elämiseen ammattitaitoisen ohjauksen ja tuen turvin. Meillä on 18 tukiasuntoa Korson alueella, sekä viemme ammatillista tukea asukkaiden omiin koteihin. Työ on liikkuvaa, ajokortti välttämätön, talolla on auto käytössä. Työ on itsenäistä ja pääset vaikuttamaan oman päiväsi sisältöön. Työhön tuetussa asumisessa kuuluu asiakkaiden ohjaus päivittäisissä asioissa, avustaminen sosiaalietuuksien hakemisessa, yhteistyö viranomaistahojen kanssa.

Tukenasi työssä on Horisontin yhteisöllisenasumisen ohjaajat ja esihenkilö. Työ on päivätyötä arkisin.

Etsimme positiivisesti asioihin suhtautuvaa ja oma-aloitteista sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Ympäristön sekä kohderyhmän palveluiden tuntemus sekä lääkehoidon koulutus katsotaan eduksi.

Ykköskodeissa saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua lisä- ja täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen saa vaikuttaa yksikön toimintaan ja arkeen.

Innostuitko? Hae tehtävää pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan työntekijän löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Provesta Horisontin esihenkilö
Heidi Roiko, p: 046 9235444
[email protected]

Yhteystiedot:Provesta Horisontin esihenkilö
Heidi Roiko, p: 046 9235444
[email protected]
Työpaikan osoite:Maauuninkuja 6 B 11, 01450 Vantaa
Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Osa-aikatyö
Työn kesto:Määräaikainen
Hakuaika päättyy:26.11.2023 21:59
Jätä hakemus:https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/ykkoskodit_careers/job/Vantaa...
Ilmoitus jätetty:19.10.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:752435b0-afeb-4749-a434-d3babd5afc9d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Mehiläinen Oy
Vantaa
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...