Loading ...

Job content

Job4u on uuden ajan henkilöstöpalvelu. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät ja työnantajat. Tarjoamme yli 35 asiakaspalvelu & myynti tehtävää, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Joku hakee kokemusta seuraavaa positiota varten, toiselle työn löytyminen turvaa taloutta. Joillekin työ on vain työtä. Meille jokainen syy on riittävä, jos asenne on kohdallaan.

TYÖ
Räätälöimme sinulle opintokokonaisuuteesi sopivan koulutusohjelman juuri sinulle. Meillä on mahdollista yhdistää seuraavia osa-alueita:

Myynti ja markkinointi: Myyntitekninen osaaminen, tavoitteellisuus, neuvottelutaidot, tunnuslukujen seuraaminen, asiakastyytyväisyys. Asiakasyritystemme tuotteiden ja palveluiden markkinointi, sosiaalinen media, luova työ. Mukaan yhdistettävissä myös myynnillinen asiakaspalvelu, maksun kannustin, asiakkuuksien hoitaminen.

Henkilöstöhallinto, rekrytointi ja johtaminen: Rekrytoinnin suunnittelu, uusien kanavien löytäminen, työpaikkailmoitusten laatiminen, haastattelut. Tiimin motivointi, palaverien pitäminen, tunnuslukujen seuraaminen, kouluttaminen, henkinen ja tekninen valmennus.

MIKSI HAKEA??
Palkkaus vaihtelee projektista riippuen mutta työharjoittelijoille maksetaan sama palkka kuin koko-aikaisille työntekijöille. Työympäristö on kannustava ja jokaiseen tehtävään koulutetaan ammattitaidolla lähtötasosta riippumatta.

Jos koulullesi sopii maksamme sinulle mieluusti saman korvauksen tehdystä työstä kuin vakituisesti työskenteleville. Tämä tarkoittaa sinulle mahdollista kerryttää budjettia sekä opintopisteitä samaan aikaan!

Hyvä fiilis tulee onnistumisista ja niitä juhlitaan aina myynnin puolella pitkin päivää. Töissä on siis kiva käydä ja moni harjoittelija viihtyy pidempäänkin osa-aika-, kesä- tai vakinaisten töiden merkeissä myös harjoittelujakson jälkeen!i.

SINÄ
Harjoittelijalta emme odota aikaisempaa kokemusta, ainoat vaatimukset ovat sujuva suomen kielen taito sekä toimelias tapa tarttua annettuihin tehtäviin! Menestyksen takaa useinmiten asenne, ei vuosien työkokemus! Mieshenkilö Harjoittelijoita odotamme kuitenkin jo osaamista myynnin puolelta.

Hae rohkeasti siis mukaan ja tule kasvamaan myynnin ammattilaiseksi! Kutsumme sinut haastatteluun seuraavana arkipäivänä, niin perehdytään tarkemmin tehtävään ja miten voimme hyödyntää osaamistasi! Selaa ilmoitus alas paina hae työpaikkaa ja täytä hakulomake.

Yhteystiedot:Hae alla olevasta haku painikkeesta
Työpaikan osoite:
Työ alkaa:Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Määräaikainen
Hakuaika päättyy:13.11.2023 10:00
Jätä hakemus:https://www.teleduuni.fi/
Ilmoitus jätetty:06.11.2023 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:5587a4e6-661d-4b40-9a2a-d9c934638fde

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Job4U Oy
Turku
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.11.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...