Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme nyt tuotannon työntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan.

Mitä teet

Sijoitut osaamisesi mukaan sopivaan tehtävään jollekin seuraavista osa-alueista:
  • Energiantuotanto ja kemikaalien talteenotto (mukaan lukien Kaukaan Voima)
  • Kuitulinja
  • Kuivauskoneet
  • Kuorimo
  • Selluvarasto
Työskentelet monipuolisesti tehtäväkierron mukaan prosessin ajossa, ohjauksessa ja häiriöselvityksissä sekä operaattorina että aluehenkilönä. Osallistut aktiivisesti myös vuoron tekemiin kunnossapitotöihin.

Työaikamuotosi on TAM 37. Selluvarastolla työskentely käsittää pääasiassa trukin ajoa ja työaikamuotona on TAM25.

Kuka olet

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus teollisuuden alalta (ammattiopisto tai AMK). Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi osaaja. Olet valmis opettelemaan tehtäväkokonaisuuteen sisältyvät tehtävät ja kasvattamaan osaamisesi operaattoritasolle asti. Pystyt kantamaan vastuuta ja tekemään oma-aloitteisesti itsenäisiä päätöksiä myös paineenalaisena. Eduksi katsotaan sellutehtaan tuotantoprosesseihin liittyvä työkokemus ja koulutustausta.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle
  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.
Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sellutehtaan tuotantopäällikkö Juha Keltanen, puh. +358405425984.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 28.8.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1 800 henkilöä. Vuosituotantokapasiteettimme on 3,7 miljoonaa tonnia sellua. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Selluliiketoiminta on osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...