Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Sytytkö työstä, jossa saat olla osana toteuttamassa laadukkaita tuotannon ratkaisuja ja voit hyödyntää ERP-osaamista? Voit olla etsimämme tuotannonsuunnittelija!Lapuan tehtaamme on osa Valmetin Sellu & Energia -liiketoimintalinjaa, ja valmistamme paineenalaisia osia esim. voimakattiloihin ja haihduttamoihin. Noin sadan hengen työyhteisömme toimittaa laadukkaita tuotteita asiakasprojekteihin ympäri maailmaa. Aikaansaava tiimimme hakee nyt tehokasta ja tiimityöskentelytaitoista tuotannonsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.Meillä tulet kuulumaan tehtaan tuotannonsuunnittelutiimiin ja vastuullasi on valmistuslinjojen hienokuormittaminen. Tehtävääsi kuuluu työn vaiheistaminen, valmistuksessa tarvittavien dokumenttien luominen, materiaalien varaus sekä piirustusten jakelu tuotantolinjoille. Työtämme ohjaavat tarkat laatuvaatimukset, joten prosessien noudattaminen ja dokumenttien hallinta on erittäin tärkeää. Tehtävääsi kuuluu myös tuotannon master datan ylläpito (mm. reititykset, tuotetiedot, vaiheajat sekä toimittajatiedot). Tuet myyntiä osallistumalla valmistuksen hinnoitteluun ja tarjouslaskentaan.Työskentelet itsenäisesti ja ERP on läheisin työkaverisi, mutta tukenasi on useampi samaa työtä tekevä kollega. Aktiivista yhteistyötä tehdään useiden eri sidosryhmien välillä koko tuotanto- ja projektiorganisaatiossamme. Ison kuvan hahmottaminen ja ennakoiva ote auttavat sinua selviämään nopeista ja yllättävistä muutoksista projekteissa.Mitä odotamme sinulta?Onnistuaksesi tehtävässä sinulta löytyy  • Soveltuva tekninen koulutus (esim. Amk tuotantotalous) ja/tai kokemusta tuotannonsuunnittelusta.
  • Kokemusta metallituotetehtaista, joko tuotannon työntekijänä tai asiantuntijana.
  • Ymmärrys tuotannonohjauksesta, ERP:stä ja muista tuotannon IT-työkaluista ja halu oppia lisää.
  • Ymmärrys LEAN-ajattelusta ja pyrkimys toteuttaa jatkuvan parantamisen mallia hyvien tulosten saavuttamiseksi.
  • Aktiivinen ja suunnitelmallinen työote, jotta saat vastattua sovittuihin toimitusaikoihin.
  • Yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa, ja positiivinen toimintatapa myös haastavissa tilanteissa.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito.
Lisäksi arvostamme:  • Ymmärrystä alaamme oleellisesti liittyvistä valmistusstandardeista ja luvista kuten PED, ASME, GB ja ISO.
  • Hitsaustekniikoiden ymmärrystä ja kokemusta paineenalaisten osien kanssa työskentelystä.
Mitä tarjoamme sinulle?Pääset osaksi Valmetin laajaa asiantuntijaverkostoa, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä eri alojen ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa. Tarjoamme laadukkaan työterveyshuollon, ja pääset nauttimaan aktiivisesta TYHY-toiminnasta mm. erilaisen kerhotoiminnan ja tapahtumien parissa. Käytössämme on ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelut. Näiden lisäksi meillä on palkitsemisjärjestelmä hyvistä työsuorituksista sekä työturvallisuuden kehittämisestä.Lapuan tehtaallamme vuosikymmenten kokemus kohtaa modernin teknologian, ja pääset nauttimaan vauhdikkaista projekteista pohjalaisessa rauhassa. Tilamme ovat siistit ja valoisat, ja panostus turvallisuuteen ja työhyvinvointiin näkyy arjessamme. Yhteen hitsautunut porukkamme ottaa sinut lämmöllä vastaan!LisätietojaLisätietoja antaa valmistuspäällikkö Markus Jänikselä (+358 40 845 3035, markus.janiksela@valmet.com).Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 6.11.2022Valmet Suomi on savuton työpaikka.Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme!
www.valmet.com/careers
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...