Tuotannonsuunnittelija

Eezy Personnel Oy

View: 124

Update day: 13-11-2023

Location: Kouvola Kymenlaakso

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Recticel is an international industrial player making an essential difference in daily comfort for everyone. Relying on our competences, our profound expertise in the transformation of polyurethane chemistry, we are committed to providing responsible answers to the various challenges and needs of our time, and to creating shared value for Recticel and society.

Haemme Recticelin Kouvolan tehtaalle TUOTANNONSUUNNITTELIJAA vahvistukseksi toimitusketju-tiimiimme.

Keskeinen työtehtäväsi on varmistaa optimaalinen tuotantoketju asiakkaan tilauksesta toimitusketjun loppuun sekä ajallisesti että määrällisesti.

Vastaat tuotannon töiden kuormituksesta ja materiaalivirtojen kotiinkutsusta niin, että toiminta on kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä. Asiakasrajapinnassa toimit aktiivisesti ja oma-aloitteisesti tilanteen mukaan.

Etsimme tuotannonsuunnittelijan tehtävään aktiivisen työotteen ja hyvän asenteen omaavaa henkilöä. Tehtävien moninaisuus vaatii sinulta oma-aloitteista tiedonhankintaa, erinomaisia tiimityötaitoja ja kykyä ongelmatilanteiden ratkomiseen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä teollisuusympäristössä ja myös toiminnanohjausjärjestelmien tuntemuksen.

Teet tiivistä yhteistyötä ja kommunikoit aktiivisesti osto-, myynti- ja tuotantotiimiemme sekä eri sidosryhmien kanssa, toisinaan kansainvälisestikin. Tehtävässä raportoit Supply Chain Managerille.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä peruskoulutusta (insinööri) tai vaihtoehtoisesti vankkaa kokemusta valmistavan teollisuuden toimitusketjusta
  • vahvoja tietoteknisiä valmiuksia (SAP, MS Office tools) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • analyyttistä ja suunnitelmallista otetta työhösi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä, ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön tukemana. Mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä suuren konsernin tarjoamat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävässä esihenkilönä toimiva Eero Aspberg puh. 0403588468 tai [email protected] maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 15-16 välisenä aikana ja muina aikoina sähköpostitse.

Jos tämä tehtävä herätti mielenkiintosi, ole rohkeasti yhteydessä. Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel Liena Silen, henkilöhakukonsultti p. 040 482 6770 tai [email protected] Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta 26.3.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Recticel

Yhteystiedot:Liena Silen
[email protected]
Työpaikan osoite:Kouvola, 45100 KOUVOLA
Palkkaus:Neuvoteltavissa
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:26.03.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:14.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11884232

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Eezy Personnel Oy
Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 14.03.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...