Tuotantotyöntekijöitä Thales DIS Finland Vantaa

Folka

View: 148

Update day: 03-12-2023

Location: Uusimaa

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Sijainti
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu
Toimiala
Teollisuus- ja tuotantoala
Työsuhde
Määräaikainen
Työn kesto
6 - 12 kk
Työnantaja
PSG Helsinki
Haku päättyy
16.04.2023 23:59

Thales DIS Finlandon osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Thales DIS Finlandille kokoaikaiseen tehtävään Vantaan Martinlaaksoon.

Tuotantotyöntekijän tehtävässä:

  • Työtehtäväsi sijoittuvat tuotannon valmistuslinjastoille, joissa tuotteita valmistetaan monien yksilöllisten työvaiheiden kautta.
  • Työtehtäviä voivat olla muun muassa tuotantolaitteiden kanssa työskentely, laminointi, jälkikäsittelytyö, sidonta ja leikkaus.
  • Kaikkiin työvaiheisiin sisältyy tarkka laadunvarmistus. Osa työstä tehdään puhdastilassa.
  • Työtä tehdään pääosin 3-vuorossa. Aamuvuoro sijoittuu ajalle klo 6.15-14.15, iltavuoro klo 14.15.-22.15 ja yövuoro klo 22.15-6.15.

Ihanteellinen tausta tehtävään on aikaisempi kokemus tuotantotehtävistä, mutta tärkeimpiä tuotantotyöntekijän ominaisuuksia ovat kuitenkin halu oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti, oma-aloitteisuus sekä hyvä asenne työtehtäviä kohtaan. Olet rauhallinen, tarkka ja viihdyt myös rutiininomaisissa tehtävissä. Viihdyt tiimityössä sekä osaat työskennellä tehokkaasti myös itsenäisesti. Edellytämme tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteriä. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tästä voit käydä kurkkaamassa millaista on työskentely Thalesilla:Linkki videoon

Tarjoamme sinulle:

  • Kokoaikaisen työn 40h/vko

- Palkkaus määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan. Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta (2000-2200€ /kk), lisistä (ilta- ja yölisät sekä la-/su-lisät) sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta.

  • Työsuhde on määräaikainen vuoden 2023 syyskuun loppuun asti. Työsuhteen jatko on myös mahdollinen.
  • Työsuhde solmitaan Folkan kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi.


Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jenna Harkonsalo-Streng, HR-konsultti

050 342 5321 (ma-pe 8-16)

jenna.harkonsalo-streng@folka.fi

Folka (Otiga Finland Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Olemme toimineet Suomessa aiemmin nimillä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut.

Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.


Folka – Yhdessä työelämässä.

www.folka.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...