Loading ...

Job content

Tutkimuspalveluasiantuntija, yhteiskuntatieteet

LUT-yliopiston tutkimuspalveluihin haetaan tutkimuspalveluasiantuntijaavakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ painottuu yhteiskuntatieteisiin.

Toimenkuvaasikuuluvat yhteiskuntatieteiden tutkimusrahoituksen tukipalvelut, erityisesti Suomen Akatemia, Business Finland, säätiöt, EU:n puiteohjelmat, ERC (European Research Council) ja MSCA (Marie Sklodowska-Curie Actions).

Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi muun muassa

  • Ohjeistaminen, neuvonta ja kouluttaminen sekä tutkimusrahoitukseen liittyvä viestintä
  • Tutkijoiden tukeminen tutkimusrahoituksen hakuvaiheessa, hakemusten valmisteluun ja kirjoittamiseen osallistuminen
  • Yhteiskuntatieteisiin soveltuvien HEU-työohjelmien tunnistaminen sekä Net4Society-verkoston seuraaminen
  • Tiivis yhteistyö tutkijoiden, tiedekuntien johdon, muiden palveluyksiköiden sekä ulkopuolisten sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta

  • Ylempää korkeakoulututkintoa
  • Tutkimusrahoituskentän tuntemusta

Tohtorintutkinto sekä yhteiskuntatieteiden tuntemus katsotaan eduksi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät kirjoittamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, palveluhenkisyyttä sekä määrätietoista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön. Tutkimusrahoituksen hakemiseen liittyvät määräajat edellyttävät kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla.

Tehtävä sijoittuu yliopiston muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle MV9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa. Uuden, aloittelevan työntekijän palkka vastaavissa tehtävissä on tyypillisesti 3200-3800 e/kk.


Tarjoamme
merkityksellisten työtehtävien lisäksi asiantuntevan työyhteisön sekä joustavat mahdollisuudet yhdistää työ ja vapaa-aika. Tuemme työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan.

Työ alkaa kevään/kesän aikana 2023 sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimipaikkanasi on joko Lappeenrannan tai Lahden kampus, tehtävän hoitaminen edellytt��ä jossain määrin myös matkustamista. Lisäksi osittainen etätyö on mahdollista.

Lisätietoja tehtävistä antavat tutkimuspalvelujohtaja Tanja Grönlund, tanja.gronlund@lut.fi, +358 400 838 859 ja tutkimuspalveluasiantuntija Mari Härkönen,mari.harkonen@lut.fi, +358 40 8272 840.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 15.1.2023 klo 23.59 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Tutustu tarkemmin LUT työnantajana


Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on 7 500 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Olemme ilmastoteoissa maailman yhdeksänneksi paras yliopisto.

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 8 900 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.


Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki recruitment@lut.fi

Hakuaika alkaa: 28.11.2022 09:00Hakuaika päättyy: 15.01.2023 23:59
Jätä hakemus

Jaa ilmoitus

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...