Loading ...

Job content

Tunnisteet
  • Vakinainen työsuhde
Stara, Hallinto, Henkilöstö
Haku päättyy 22.11.2023 16:00
Palkka tehtäväkohtainen palkka 4390,73 €/kk
Palvelussuhde 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan
Julkaistu 2.11.2023 15:03
Osoite Ilmalankuja 2 L 00240
Ammattiala Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala
Työavain STARA-01-4-23

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme työsuojelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Staran hallinnon henkilöstötiimiin. Tule pitämään huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana ja ylläpitäjänä.

Mitä teet?

Johdat ja kehität kokonaisvaltaisesti Staran työturvallisuuskulttuuria ja työmaiden turvallisuutta yhteistyössä johdon, tuotannon ja työterveyshuollon kanssa. Tavoitteena on varmistaa myönteinen kehitys kohti tavoitettamme, joka on nolla tapaturmaa.

Asetat työturvallisuuden parantamisen vuositavoitteet, mittaat niiden toteutumista ja raportoit tuloksista. Olet johdon strateginen kumppani työturvallisuusasioissa. Toimit esihenkilönä turvallisuusasiantuntijalle.

Edistät turvallista työkulttuuria Starassa. Johdat työturvallisuuden ohjeistusten, käytäntöjen ja työkalujen kehittämistä sekä viet niitä sitkeästi osaksi arjen työtä. Viestit taitavasti ja olet aktiivinen toimija kaupunkitasoisissa verkostoissa. Toimit Staran työsuojeluyhteyshenkilöverkoston vetäjänä sekä neuvot ja koulutat esimiehiä työsuojeluasioissa.

Työsuojelupäällikön roolissasi huolehdit työsuojelun yhteistoiminnan järjestämisestä ja kehittämisestä.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä alan työkokemusta vastuullisista tehtävistä, kuten työturvallisuusprosessien ja -järjestelmien rakentamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta. Tunnet työturvallisuusalan lait, säädökset ja ohjeet.

Ajattelet strategisesti, toimit oma-aloitteisesti ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Tartut toimeen ja saat asiat tapahtumaan. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja haluat vaikuttaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Eduksesi luetaan aiempi kokemus kunta-alalta sekä varautumis- ja valmiussuunnittelun tehtävistä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme itsenäisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Pääset tekemään vaativaa ja merkityksellistä työtä. Tarjoamme mukavan työympäristön sekä työyhteisön, jossa on yhdessä tekemisen kulttuuri. Toimitilamme sijaitsee Ilmalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, työehtosopimuksen mukaisesta kokemuslisästä ja mahdollisista muista lisistä.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videotyökalun avulla vko 47-48 aikana. Videohaastattelukutsut lähetetään pe 24.11. Videohaastattelusta jatkoon päässeille pidetään Ilmalan toimipisteessämme toinen haastattelukierros. Ilmalassa vko 49 aikana pidettäviin haastatteluihin lähetetään kutsut viimeistään pe 1.12. Kolmanteen vaiheeseen edenneet hakijat lähetetään henkilöarviointiin (toteuttajana Psycon Oy) vko 50 aikana. Valintapäätös pyritään tekemään joulukuun loppuun mennessä.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

HR-partner Katri Laine, katri.a.laine@hel.fi, puh. 09 310 70713, soittoajat ke 8.11. klo 14-15 ja to 16.11. klo 9-11


Stara

Stara on luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja ja jatkuvuuden turvaaja kaikissa olosuhteissa. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Tuotamme kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja, joilla on vaikutusta kaikkien kaupunkilaisten elämään. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti ja olla vastuullinen edelläkävijä Helsingissä. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 230 M€.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...