Ura-asiantuntija, Helsinki

Terveystalo

View: 72

Update day: 20-11-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Helsinki | Kaupalliset roolit ja konsernitoiminnot
Haku päättyy: 21.11.2023

Olen kiinnostunut

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoommeUra-asiantuntijaa Helsinkiin. Tutustu tehtävään ja hae!

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Ura-asiantuntijana pääasiallinen tehtäväsi on rekrytoida lääkäreitä sekä osallistua erilaisten ura- ja koulutuspolkujen rakentamiseen. Työsi sisältää paljon myynnillistä puhelintyöskentelyä ja tapaamisia sekä siihen liittyy myös jonkin verran matkustamista. Teet läheistä yhteistyötä Terveystalon eri liiketoimintojen kanssa sekä toimenkuvaasi kuuluu myös erilaisiin koulutus- ja rekrytointitilaisuuksiin osallistuminen ja niiden järjestelyissä avustaminen.

Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • lääkärirekrytoinnin toteutus
  • rekrytointitarpeiden ja toimenpiteiden suunnittelu yhdessä liiketoiminnan kanssa
  • rekrytointitilaisuuksien järjestäminen ja edustaminen

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työskentely tapahtuu hybridityönä osittain etänä ja osittain Helsingin Kampin toimistoltamme käsin.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • vapautta suunnitella ja toteuttaa omaa työtäsi
  • työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa urapolkuasi
  • ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian
  • inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa joustavan työaikajärjestelyn sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä
  • turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin toimistollakin

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myynti- tai rekrytointityöstä, ja terveydenhuoltoala on sinulle tuttu. Arvostamme myynnillistä ja asiakaspalveluhenkistä ajattelutapaa sekä hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja. Puhelintyöskentely on sinulle luontevaa, ja pystyt itsenäisesti johtamaan useita päällekkäisiä rekrytointiprosesseja yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Pätevyys: korkeakoulututkinto, esimerkiksi kaupalliselta alalta

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään ti 21.11.2023. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Urapalvelujohtaja Jaana Laine to 9.11. klo 16-17 ja ke 15.11. klo 15-16 puhelimitse 050 439 7088 tai sähköpostitse jaana.laine@terveystalo.com.

Tervetuloa Terveystaloon!

Hae työpaikkaa

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...