Loading ...

Job content

Kouluttaudu ja työllisty rakennussiivoojaksi.
Barona Rakennus ja Suomen Rakennuslogistiikka sekä Suomen Ammattiakatemia yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa kouluttavat 15 uutta rakennussiivoojaa 1.12.2021–14.1.2022 Oulussa. Emme hae valmiita ammattilaisia vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi.

Etsimme tulevia rakennussiivouksen ammattilaisia Oulun alueelle oppimaan uutta ammattia. Lyhyen ja käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut nopeasti asiakasyrityksillemme.

Rakennussiivoojien koulutus alkaa 1.12.2021 ja kestää yhteensä 30 koulutuspäivää. Rekrykoulutuksen tavoitteena on pitkä työsuhde koulutuksen jälkeen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen 12 päivän teoriajaksoon kuuluu:

 • Ammatilliset aihealueet
  • Asiakaspalvelu
  • Siivouksen perusteita
   • siivousmenetelmät, -välineet ja koneet
   • pintamateriaalit ja likatyypit
  • Suojaimet ja turvallisuus siivoustyössä
  • Rakennusaikainen siivous eri rakennustyövaiheissa
  • Pölyttömyys
 • Lupakorttikoulutukset
  • Työturvallisuuskortti
  • Henkilönostin

Koulutukseen sisältyy lisäksi 18 päivän työssäoppimisjakso käytännön työtehtävissä.

Kuusi syytä hakea koulutukseen:

 • Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin
 • 30 päivässä kouluttautuminen rakennussiivoojaksi, 12 lähiopetuspäivää ja 18 päivän työssäoppimisjakso
 • Tavoitteena pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka
 • Työturvallisuuskortti ja henkilönostinkoulutus
 • Emme hae valmiita osaajia vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi
 • Koulutusohjelma on maksuton

Rakennussiivoojan työ?

Työ on fyysisesti vaativaa ja sitä tehdään myös korkeissa tiloissa. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä. Eduksi ovat aikaisempi kokemus siivous- ja puhtaanapidon tehtävistä, suomen kielen taito ja ajokortti. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Hyvin työnsä hoitaville henkilöille on tarjolla töitä pitkäksi aikaa!

Kenelle koulutus sopii?

Tämä työvoimakoulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömyysuhan alaisille henkilöille ja työttömille TE-toimiston asiakkaille ja työllisyyden kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille. Voit olla määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla.

Hakeminen

Hakuaika koulutukseen on 8.10.2021 – 5.11.2021.

Haku on kaksivaiheinen. Jotta pääset mukaan hakuprosessiin, sinun tulee täyttää huolellisesti:

 • TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/702245 (URA-numero: 702245)
 • Täytä hakemuksesi baronan järjestelmään, oheisen "Hae"-painikkeen kautta.

Koulutuksen valintahaastattelut ovat 15.11.2021 alkaen, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti. Perustelethan hakemuksesi huolella.

Koulutuksen ja työpaikan sijainti

Koulutus järjestetään Suomen Ammattiakatemian tiloissa osoitteessa Äimäkuja 6A 2.krs, 90400 Oulu. Koulutukseen liittyvä työssäoppimisjakso järjestetään asiakasyritystemme työmailla. Koulutuksen jälkeisenä työpaikkana on ensisijaisesti eri työmaat Barona Rakennuksen tai Suomen Rakennuslogistiikan työntekijänä.

Lisätietoja koulutuksesta

Suomen Ammattiakatemia, Susanna Maunu, puh 010 2060 340, asiakaspalvelu@ya.se

Barona, Jari Maskonen, puh 050 572 4667, jari.maskonen@barona.fi

Koulutukseen hakeutuminen TE-toimistossa ja koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet: TE-toimiston valtakunnallinen koulutusneuvonta ma-pe klo 9.00 - 16.15, puh. 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hae paikkaa viimeistään 05.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jari.maskonen@barona.fi, +358505724667

Barona Rakennus Oy

Koulutuksen järjestävät

Barona työllistää vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin. Tarjoamme innostavia työmahdollisuuksia, ja meillä voi tehdä töitä hetken tai viipyä vuosia. Voit työllistyä suoraan meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä. Olemme rakennusalan merkittävin työllistäjä ja työnantaja. Barona Rakennus on vastuullinen ja luotettava työnantaja, pidämme työntekijöistämme huolta.

Suomen Ammattiakatemia
Suomen Ammattiakatemiassa tehtävämme on kouluttaa ja kehittää aikuisten osaamista. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat. Toteutamme pääasiallisesti kuljetusalan, maarakennusalan, rakennusalan, puhtauspalvelualan ja palvelualojen koulutuksia. Työvoimakoulutusten lisäksi tarjoamme palvelujamme niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 07-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...