Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Innostutko parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen luomisesta? Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä kansallisen turvallisuutemme hyväksi? Etsimme jo jonkin verran kokemusta kartuttanutta UX-suunnittelijaa osaksi tuotekehitystämme Tampereelle.

Haluamme olla toimialamme edelläkävijöitä käyttäjäystävällisten, modernien ja tarkoitukseen sopivien ratkaisuiden kehittämisessä. Toimintamme kasvaessa, etsimme nyt Tampereen toimipisteelle puolustustoimialasta kiinnostunutta UX-suunnittelijaa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on valmentava työote ja autat tiimejä luomaan erinomaista käyttökokemusta. Koet, että tärkein tehtäväsi on käyttäjän ymmärtäminen ja ymmärryksen siirtäminen tuotekehityksen tueksi. Työskentelet erilaisten sidosryhmien kanssa keräten tietoa esimerkiksi työpajojen ja käyttäjätutkimusten avulla, joiden pohjalta sinulta syntyy sujuvasti kehitystä tukevaa materiaalia (käyttäjäpolkuja, leiskoja...). Osallistut käyttöliittymäsuunnitteluun ja olet vahvasti mukana tietojärjestelmän toimintojen kehittämisessä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat viestiä sekä perustella ajatuksesi tiimiläisille. Ymmärrät teknologian mahdollisuudet sekä rajoitteet ja haluat pysyä kartalla tulevaisuuden uusista ilmiöistä.

Sinulla on käyttäjäkokemustyön sanasto hallussa ja pystyt yhdessä muiden ammattilaisten kanssa luomaan edellytykset onnistuneelle projektille. Työkalut ja UX-prosessit ovat sinulle jo tuttuja ja pystyt jakamaan osaamistasi myös muille. Toivomme, että sinulla on näyttöä käyttäjän elämää parantavista työstäsi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä, joka toimii vakaalla toimialalla
 • Mahdollisuuden olla rakentamassa turvallisuutta yhteistyökumppaniemme kanssa
 • Haastavan ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään puolustusteollisuuden asiakkaiden tarpeisiin suunniteltuja järjestelmiä
 • Ammattitaitoisen ja työlleen omistautuvan tiimin, jossa voit aidosti vaikuttaa asioihin
 • Työsi tueksi ketterät menetelmät ja aikaa osaamisesi kehittämiseen, innovointiin ja kokeiluihin
 • Laadukkaat työvälineet ja hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja polkupyöräedun palkan päälle
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen erilaisten kurssien ja työssäoppimisen muodossa

Toivomme sinulta löytyvän:

 • Soveltuva koulutus
 • Sujuva suomen sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
 • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta käyttäjäkokemussuunnittelusta
 • Halua sitoutua pitkäaikaiseen tuotekehitykseen ja käyttäjäkokemuksen kehittämiseen
 • Jämäkkää suunnitteluosaamista ja kykyä perustella näkemyksiäsi
 • Fasilitointitaitoa erilaisissa tilanteissa
 • Ohjelmistokehityksen prosessien tuntemusta

Arvostamme:

 • Innokkuutta oppia uusia teknologioita ja puolustustoimialaa
 • Vastuunottokykyä ja aktiivista työotetta
 • Front-end-koodausosaamista
 • Halua olla läsnä tiimien arjessa

Miksi töihin Combitechille?

Uskomme, että työyhteisömme voi hyvin, jos työntekijämme voivat hyvin ja nauttivat työstään. Meillä voi menestyä erilaisilla taustoilla, mutta monia meitä yhdistää kiinnostus teknologiaan ja puolustustoimintaan. Poikkeuksellinen toimiala tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävien tehtävien parissa. Toimialallamme ja tekemisessä korostuu pitkäjänteisyys, jonka avulla voimme taata poikkeuksellisen hyvän työsuhdeturvan. Turvallinen ja vakaa ympäristö luovat työntekijöillemme oivat puitteet oman osaamisensa haastamiseen ja kehittämiseen. Vaikka maailma ja trendit muuttuvat, meidän toimintamme asiakkaidemme tukena jatkuu normaalisti.

Hae meille tiimikaveriksi:

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.11. mennessä. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja päätökset rekrytoinneista tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos sinulla on portfolio tai muu näyte, missä esittelet aiempia töitäsi ja suunnitteluratkaisujasi, liitä linkki mukaan hakemukseesi, tutustumme niihin mielellämme.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Tehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä selvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa UX leadimme Sara Norja (+358 45 3104 335) seuraavina ajankohtina:

26.10. klo 13-15

31.10. klo 9-11

2.11. klo 13-15

6.11. klo 12-14

Combitech

Combitechon pohjoismainen tekniseen konsultointiin erikoistunut yritys, joka kuuluu itsenäisenä osana Saab-konserniin. Meillä on yli 2100 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhdistämme teknisen asiantuntijuutemme syvään toimialaosaamiseen, kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä puolustuksen ja turvallisuuden erikoisosaamiseen.

Combitech onSuomessa erikoistunut puolustusalan kehittyneisiin teknisiin ratkaisuihin ja palveluihin, sekä sovelluskehitykseen. Meitä on yli 100 työntekijää neljässä eri toimipisteessä Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Säkylässä.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa korkealaatuisia tietojärjestelmiä muun muassa elektroniseen sodankäyntiin ja tilannetietoisuuden varmistamiseen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Lisäksi varmistamme näiden luotettavat integraatiot muihin järjestelmiin sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme heidän odotuksensa ylittäviä ratkaisuja, jotka ovat paitsi laadukkaita ja helppokäyttöisiä, myös kustannustehokkaita ja helposti ylläpidettäviä koko pitkän elinkaarensa ajan.

Combitech on ollut vuosikymmenten ajan mukana kehittämässä suomalaista turvallisuus- ja puolustusteollisuutta. Työmme on mielenkiintoisten haasteiden ratkomista ja siinä korostuu pitkäaikaisista asiakassuhteista kertynyt osaaminen ja pitkäjänteinen tuotekehitys.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...