Vahvistusta Turun myyntitiimiimme!

Tulokset liikkuu Oy

View: 151

Update day: 14-02-2024

Location: Turku Southwest Finland

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Vahvistusta Turun myyntitiimiimme!, 5 paikkaa, Tulokset liikkuu Oy, Turku Päätehtäväsi on uusien asiakkaiden hankkiminen ja nykyasiakkaiden sopimusten päivityksistä huolehtiminen. Tukenasi toimii motivoitunut ja tuloksellinen myyntitiimi, jossa työkavereita tsempataan ja autetaan päivittäin työssä eteenpäin. Tässä työssä omalla asenteella on suurempi merkitys, kuin aikaisemmalla kokemuksella. Järjestämme viikoittain erilaisia myyntikisoja, joissa myyjiä palkitaan omien suoritustensa mukaan.

Työpäivät kuluvat nopeasti, kun toimistossa on loistava porukka ympärillä ja kunnon tekemisen meininki! Täytä alta hakulomake ja vastaa muutamaan helppoon kysymykseen – aikaa menee noin 2 minuuttia ja minä soitan sinulle heti seuraavana päivänä ja jutellaan lisää siitä, miten voimme hyödyntää sinun osaamistasi meidän joukkueessamme. Aktiivinen työaika on noin 6h/päivä ja palkkaus koostuu turvallisesta tuntipalkasta, sekä myynti ansioista. Maksamme jokaiselle projektiin työllistyvälle vähintään 10,42€/h ja hyvällä työllä sinulla on mahdollisuus kasvattaa tuntipalkan suuruutta aina 20€/h asti.

Rullaa ilmoituksen perälle ja paina ”Hae työpaikkaa” painiketta Palkkaus: Aikapalkka + provisio Työ alkaa: Mahdollisimman pian Työn kesto: yli 12 kuukautta Työaika: kokoaikatyö Hakemus: HAKEMINEN Rullaa alas ja paina HAE TYÖPAIKKAA tai mene osoitteeseen https://rekrytointi.tuloksetliikkuu.fi/ pääset täyttämään hakulomakkeen, jossa parihelppoa kysymystä ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä. Yhteystiedot: Lehtinen, Miila , miila.lehtinen@tuloksetliikkuu.fi, 0442431755 Lähde: TE-palvelut
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...