Loading ...

Job content

Etsimme uusia työkavereita joukkoomme

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa mm. operaattoritason verkon laajentamisen parissa. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

Hae meille valokaapeliverkon suunnittelijaksi

Valokaapeliverkkomme rakentamismäärän kasvun myötä haemme Mikkelin toimipisteelleemme suunnittelijaa MPY:n valokaapelihankkeisiin. Tulet osaksi verkkotiedon hallinnan tiimiämme, jonka vastuulla on mm. MPY:n verkonrakennusprojektien hallinta, kaapeliverkkojen rakentaminen ja suunnittelu, verkkotietojen käyttö ja ylläpito, tietoliikenteeseen liittyvien toimitusten käsittely ja verkkotietojärjestelmä. Lue lisää verkkotiimistämme ja tutustu tuleviin työkavereihisi kotisivuillamme julkaistusta uratarinasta.

Tässä tehtävässä pääset mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan moderneja tietoliikenneyhteyksiä pitkälle tulevaisuuteen. Valokuituverkon suunnittelussa ja dokumentoinnissa käytät MPY:n Keycom-verkkotietojärjestelmää. Teet valokaapeliverkon osalta sekä ylätason pitkän tähtäimen suunnittelua että toteutukseen menevää verkkosuunnittelua. Osallistut myös valokaapeliverkkojen rakennuttamiseen ja valvontaan. Pääset tekemään yhteistyötä mm. myynnin, tilaustenhallinnan, tuotannon, urakoitsijoiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • MPY:n valokaapeliverkon ja sen rakenteen ylätason suunnittelu
 • MPY:n valokaapeliverkon rakentamiseen liittyvien materiaalien määrittelyyn ja valintaan osallistuminen
 • Toteutukseen menevien verkonrakennushankkeiden suunnittelu, luvitus ja dokumentointi
 • Verkonrakennushankkeiden rakennuttamista, mm. rakennustöiden etenemisen ja laadun sekä kustannusten valvonta
 • Verkonrakennushankkeissa työmaakokouksiin osallistuminen
 • Rakentamisen aikana verkkosuunnitelmiin tulevien muutosten hyväksyminen tai hyväksyttäminen verkkopäälliköllä muutosten laajuuden mukaan
 • Urakoitsijan yksikköhintapohjaisesti tekemien suoritteiden tarkastaminen, laskutusesitysten oikeellisuuden tarkastaminen ja laskutuksen hyväksyminen
 • Valmistuvan verkon käyttöönottotarkastus MPY:n valvojana

Mitä toivomme sinulta:

- Sinulla on osaamista valokaapeliverkkojen suunnittelusta ja Keycom- verkkotietojärjestelmästä.
 • Toimintatapasi on suunnitelmallinen ja paineensietokykysi on hyvä. Työskentelet itseohjautuvasti ja pitkäjänteisesti sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 • Sinulla on kokemusta televerkkojen rakentamisesta tai siihen liittyvistä tehtävistä.
 • Olet innostunut rakentamaan tulevaisuuden tietoliikenneverkkoja.
 • Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja pystyt ohjaamaan eri osapuolten välistä yhteistyötä.

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat.

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2023. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön, Jukka Lampinen (verkkopäällikkö) puhelimitse 0440 190 270 tai sähköpostitse [email protected].

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut.

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

WWW-osoite:https://www.mpy.fi
Yhteystiedot:Jukka Lampinen (verkkopäällikkö) puhelimitse 0440 190 270 tai sähköpostitse [email protected].
Työpaikan osoite:Mikonkatu 16, 50100 MIKKELI
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:07.05.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:19.04.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11940153

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


MPY Telecom Oyj
Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.04.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...