Vanhustyön osaaja

Esperi Care Oy

View: 104

Update day: 07-11-2023

Location: Toivakka Central Finland

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Hei sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Mikäli vastasit kyllä - tule mukaan meidän kodin arkeen ja juhlaan!

Asukasmäärän nousun myötä haemme nytHoivakoti Soivakkaanvanhustyön osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Koulutukseltasi voit olla sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi. Lue lisää alta ja hae helposti linkin kautta!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Soivakka on ikäihmisten ja muistisairaiden tehostetun palveluasumisen yksikkö Toivakassa, joka tarjoaa 45 asiakkaalle ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Soivakka sijaitsee mukavan etäisyyden päässä Jyväskylästä ja moottoritietä pitkin yksikköön meneekin vain alle puoli tuntia.

Soivakassa eletään asukkaiden näköistä elämää ja päivätoimintatiimi keksii jokaiseen päivään kivaa yhteistä puuhaa. Ei olekaan ihme, että Soivakka on arvioitu HVA:n tarkastuksissa yhdeksi Keski-Suomen parhaimmista hoivakodeista. Soivakan työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen ja yhdessä sovitaan, mitä tehdään ja miten sovitaan asioista. Ensi vuonna yksikön agendalla on kehittää erityisesti kohtaamistaitoja validaatiokoulutuksen avulla, johon myös sinä uutena työntekijänämme pääsisit osallistumaan.

Tutustu meidän kodin arkeen lisää Instagramista: @esperi_soivakka


Työpäiväsi meillä

Työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa työpäivääsi kuuluu asukkaiden perushoitotyön lisäksi kartoittaa heidän voimavaransa, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa tukea ja hoitoa heidän yksilöllisen toimintakyvyn mukaisesti yhdessä asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia asiantuntijana tiimissä. Tehtävä räätälöidään koulutuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan, sosionomin tai geronomin tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.


  • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 22.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä 17.10. alkaen; yksikönjohtaja Päivi Pitko, 050 590 4501, [email protected].

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Hoivakoti Soivakan toimintaan ja työyhteisööntäältä.

Esperistä työnantajana voit lukeatäältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.


Esperi Care Oy
41660 Toivakka
41660 Toivakka
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...