Varainhankkija

Tulokset liikkuu Oy

View: 145

Update day: 04-11-2023

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Tulokset Liikkuu rekrytoi etätyöntekijöitä Urheilun Unelma Arpa -tiimiin!

Myynti on naurun, tavoitteiden ja rahanteon juhlaa, joka näkyy myös Tulokset Liikkuu Oy:n jokaisen tiimin päivittäisessä tekemisessä - satoi tai paistoi. Yrityksemme pääpaino on kuluttaja- sekä yritysmyynnissä ja palkkaamme nyt valtakunnallisesti 30 etämyyjää. Tarjoamme sinulle siis kattavan koulutuksen ja kaikki avaimet menestymiseen myös kotoa käsin!

Saatat olla etsimämme työntekijä, jos pystyt tekemään työt ammattimaisesti sekä itsenäisesti mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa, sillä se on myyntityön ja asiakaspalvelun kannalta tärkeintä. Yhtiössämme on valtava määrä työtehtäviä liiketoimintamme laajentumisen vuoksi, ja jokaisessa pestissä on pidettävä mielessä että homman kuuluu olla hauskaa ja tavoitteiden lujempia kuin kenelläkään muulla!

Kuinka hauskanpito ja ammattimaisuus kulkevat käsi kädessä?

Järjestämme jatkuvasti työntekijöillemme kisoja. Keskivertosuorituksista emme palkitse, mutta kun aidosti ylittää itsensä, siitä on syytä esimerkiksi illallinen, hotelliyö, lomamatka tai vaikka viinipullo napata!

’’Oon tykännyt siitä, miten tällä työpaikalla motivoidaan ja työntekijöiden mielipidettä kuunnellaan. Eli jos on tarjolla bonus tai palkinto, voi olla varma, että sen eteen pitää taistella mutta pokaali on myös joka kerta kirkas ja häikäisee silmiä.’’ -Robin

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta sillä koulutamme sinut työhön. Mitä tämä tarkoittaa?

Vaadimme sinulta ainoastaan asenteen ja tiedämme että se riittää! Kouluttajillamme on vuosien kokemus tuloksellisesta puhelinmyynnin valmennuksesta. Meidän moderni tapamme valmentaa pitää sisällään peruskoulutuksen työhön sekä jatkuvan myynnin valmennuksen LIVE-työkalulla, missä olemme asiakaskohtaamisessa sinun kanssasi! Tämän lisäksi tarjoamme sinulle päivittäisen 1v1 sparrauksen. Ylpeänä kerrommekin, että 90% myyjistämme jotka ovat työskennelleet talossa yli 2 kuukautta, ovat päässeet paremmalle palkkatasolle kuin olimme työhaastattelussa sopineet!

Urheilun Unelma-Arpa:

Suomalaiset käyttävät 4,8 milj € päivässä rahapeleihin ja jopa 80 % lapsista ja nuorista liikkuvat aivan liian vähän. Tähän meillä on ratkaisu: Urheilun Unelma-Arpa on jo tuottanut iloa monelle ihmiselle. Arpajaisten tuotoilla luomme mahdollisuuksia lasten ja nuorten urheilemiselle, samalla kuin arpajaisiin osallistujat saavat mahdollisuuden voittaa mahtavia palkintoja. Olemme jo tulouttaneet yli 2 miljoonaa euroa edunsaajaliitoillemme.

Urheilun Unelma-Arvan edunsaajina toimii Suomen Olympiakomitea ja 22 muuta urheilujärjestöä.

Työnhakijalle tärkeät tiedot:

työaika:08:45 - 16:30

palkka: 1420€ - 3100€

tarvittavat työvälineet: Tietokone, nettiyhteys, kuulokkeet ja mikrofoni

viimeinen hakupäivä: 11.10.2021

Etämyynnin valmentaja Miila Lehtinen:

Emme etsi valmiita myyntitykkejä, vaan tyyppejä joilla on aito halu oppia ja tienata. Kokemuksesta ei tietenkään haittaa ole, joten jos olet kauppakelloa soitellut jo aikaisemmin pidetään yhdessä huoli, että kello kilisee tuplasti!

Täytä alta hakulomake ja vastaa muutamaan helppoon kysymykseen - aikaa menee noin 2 minuuttia ja minä soitan sinulle heti seuraavana päivänä ja jutellaan lisää siitä, miten voimme hyödyntää sinun osaamistasi meidän joukkueessamme!

https://forms.gle/YpjYHmmrUN45T95JA

WWW-osoite:https://www.tuloksetliikkuu.fi/
Yhteystiedot:turku@tuloksetliikkuu.fi
0442431755
www.tuloksetliikkuu.fi
Työpaikan osoite:01300 VANTAA
Palkkaus:Pohjapalkka + Provisio + Bonus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:3 - 6 kk
Haku päättyy:11.10.2021 klo 12:00
Ilmoitus jätetty:08.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero:10995874

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...